RAVNO LUDOSTI: Pojedite obrok od 8.000 kalorija i osvojite nagradu

Ako ste uvereni da biste za doručak mogli da pojedete 8.000 kalorija, uveravamo vas da niste u pravu s obzirom da to iznosi oko 20 prosečnih obroka.

Mark Vinder je vlasnik kafića "Bear Grills" u Velikoj Britaniji i očigledno je talentovan za marketing. Smislio je kako da privuče goste – ne samo da nudi ogroman doručak, već i nagradu onome ko uspe da ga pojede, piše "Washington Post".

Vinder nudi 100 britanskih funti onome ko uspe da pojede doručak, a koji ima neverovatnih 8.000 kalorija.

Vlasnik "Bear Grills"-a se ne obavezuje daplati ničije troškove lečenja, uspeli ili ne, a posle ovakvog doručka velike su šanse da bi vam medicinska pomoć bila potrebna.

Zato, gost koji se želi da se oproba u Vinderovom izazovu mora pre doručka da potpiše ugovor kojim se odriče prava na tužbu protiv njegovog restorana.

Neverovatan tanjir sa 8.000 kalorija sadrži osam kobasica, osam parčeta slanine, četiri jajeta, četiri porcije pomfrita, četiri omleta sa sirom, četiri vafla, četiri kriške tosta, četiri kriške pohovanog hleba, četiri krvavice, nešto pasulja, pečuraka i paradajza, a hrabri gost sve to može da zalije litrom milkšejka.

- Mlađi naraštaj često dođe sa namerom da pokuša da pojede "Hibernator", ali kada ugledaju tanjir sa posluženjem, počnu da plaču i pozovu sve svoje prijatelje.

- Uglavnom odustanu posle 20 minuta - kaže Mark Winder.

Niko još nije osvojio nagradu od 100 funti.

Izvor: 24sata

Pogledajte još