Pucnjava u Novom Sadu: Policajac ranjen u stomak!

U tuči koja je izbila rano jutros u Ulici Laze Telečkog 22, Jovan K. (34) iz Novog Sada ranio je policajca Dalibora B. (37).

Jovan K. iz pištolja ispalio više hitaca i Dalibora B., radnika na administrativnim poslovima PU Novi Sad i komesara za bezbednost FK Vojvodina, pogodio u stomak.

Ranjeni policajac je, kako saznajemo na Kliničkom centru Vojvodine, u veoma teškom stanju.

Prema prvim informacijama, napadaču i žrtvi ovo nije prvi međusobni sukob, iako do sada nikada nisu posezali za vatrenim oružjem.

Sukob je izbio dok su sedeli u baštama dve različite kafane u ulici Laze Telečkog. Svađa oko muzike vrlo brzo se pretvorila u fizički sukob, nakon čega je proradilo i vatreno oružje, a svađa se pretvorila u ranjavanje Dalibora B.

Ulica Laze Telečkog poslednjih godina postala je mesto čestih tuča i oružanih obračuna, tako da se konstantno beleže incidenti. Poslednje ranjavanje je bilo 1. septembra kada je ranjen mladić u toaletu jednog kafića.

Srbiju je juče potresla vest da je Ivana Podraščić (14), tinejdžerka koja je krajem jula otišla od kuće, pronađena mrtva u jednom napuštenom objektu u Rakovici.

Izvor: Blic

Pogledajte još