PANCIR ZA MEĐUNOŽJE: Muškarci, da li biste nosili kondom – pantalone?

0

Sada kada je većina muškaraca svesna činjenice da je kondom obavezna zaštita, pojavila se nova, još bolja ali i ružnija verzija kondoma koji štiti međunožje.

Skrotalni kondom je razvijen tako da pokrije celo međunožje tokom seksualnog odnosa i tako smanji rizik od sekualno prenosivih infekcija.

Scroguard se nosi kao kondom i smanjuje kontakt kože s kožom, i tako smanjuje rizik od infekcija poput herpesa i genitalnih bradavica koje se prenose putem kože.

Dizajniran je za ljude koji uživaju u seksualnim razlikama i svingerskim parovima kao i za muškarce koji imaju jak libido.

Seksualno prenosive bolesti dele se posredstvom nezaštićenog seksualnog odnosa, genitalnih izlučevina, kontakta dve kože kao i kada neko ima otvorene rane

Standardni kondomi za muškarce napravljeni su tako da zaustave spermu da dođe u kontakt s partnerom i može da zaštiti od polno prenosivih bolesti kada se nosi pravilno.

Oni mogu da zaštite kožu penisa ali je zato čitavo međunožje nezaštićeno.

Ovaj kondom je napravljen od lateksa kao i standardni kondom ali pokriva mnogo veće područje i samim tim pruža veću zaštitu, piše Dejli mejl.

Nadlanu / izvor: B92

Foto: scroguard.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.