Veče Oskara u Hajatu

Crveni tepih, limuzine, blicevi fotoreportera, lobi hotela dekorisan u glamuroznim zlatnim tonovima, skupe toalete i atmosfera tri kultna filma specijalno kreirana i prenesena u hotelske restorane za nezaboravnu i uzbudljivu novogodišnju noć

U nešto mirnijoj atmosferi u stilu filma "Casablanca" gosti restorana Metropolitan Grill su uživali uz muziku "Mercedes benda" i raznoraznim kulinarskim đakonijama.

Tango atmosfera je vladala u restoranu "Focaccia". Sve je bilo u stilu filma "Miris žene", a uz večeru goste je zabavljao već dobro poznati Talia bend.

Glavni i centralni provod održavao se u prepunom Elingtons klubu. Sve je bilo u stilu filma "Čikago". Svaki gost je pri ulasku u klub dobio šešir i ukrasnu trubicu, dame su dobijale dijademu sa peruškom na kojoj je pisalo happy new year i trubicu. Zanimljivo je da su se svi oduševili pa niko nije ni pomišljao da skine šešir ili perušku sa glave. Umesto konfeta podijum je bio posut srebrnim zvezdicama. Pili su se šareni kokteli, jele su se kokice kao i veliki izbor zanimljivo napravljenih i dekorisanih kanapea.

Odlični "Čarter" bend je svojim raznolikim ( za svakog po nešto) repertoarom doveo atmosferu do usijanja. Igralo se i pevalo do sitnih sati.

Jelena Antonijević

Pogledajte još