Pedofili slatkišima i vožnjom mame devojčice ispred škole u Nišu!

"Prvi put se to desilo pre nedelju dana, za vreme velikog odmora, u blizini škole. Kako je učenica ispričala učiteljici, nepoznati muškarci su stali kolima pored nje, i ponudili joj da je povezu pošto je padala kiša, i rekli da će joj dati čokoladicu. Ona je samo produžila dalje, i vratila se u školu, nakon čega je to ispričala učiteljici, a ona meni", priča Saša Tončev, direktor ove škole.

U školi su, nakon toga, bez obzira na video-nadzor i školskog policajca, povećali oprez i razgovarali sa decom o tome, ali su tek nakon drugog prijavljenog slučaja, odlučili da pozovu policiju.

"Kad je druga devojčica, kojoj se oko podneva, dok je išla ka školi Kovanlučkom ulicom, dogodila ista neprijatnost, mi smo obavestili nadležne organe.Ispitali smo prvo da se te dve devojčice možda nisu dogovorile da ponove priču, znate, deca su to, ali kad smo utvrdili da se one čak i ne poznaju, shvatili smo da nije reč ni o kakvoj šali", kaže Tončev.

Prema nezvaničnim informacijama slična situacija dogodila se u blizini još jedne niške osnovne škole, koja se nalazi na potpuno drugoj strani grada.

Izvor: Večernje novosti

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.