Transfer godine: Ivan Ivanović prelazi na Pink?!

Kako Kurir saznaje, voditelj emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ sastao se s prvim čovekom „ružičaste imperije“ Željkom Mitrovićem, s kojim je proveo u razgovoru nešto više od pola sata.

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, kako bi izbegao znatiželjne poglede, Ivanović je u zgradu Pinka ušao na sporedni ulaz.

Ušao neprimetno

- Ivan se do sada nekoliko puta čuo sa Željkom i, bez obzira na to što radi na konkurentskoj televiziji, njih dvojica imaju korektan odnos. Susret je usledio nakon zajedničkog dogovora. Razgovarali su o privatnim stvarima, ali i o poslovnoj saradnji i njegovom eventualnom prelasku na Pink u nekoj od narednih sezona, budući da je voditelj vezan ugovorom za TV Prva - kaže naš sagovornik i dodaje da je Ivan u zgradu „ružičaste televizije“ ušao neprimetno:

- On je u subotu u zgradu Pinka ušao oko 17 časova na sporedni ulaz. Sastanak su imali u Željkovom kabinetu i trajao je 40 minuta. Ivanović je potom izašao na ista vrata i svojim autom, koji je bio parkiran iza zgrade, uputio se u nepoznatom pravcu.

Prvi susret

Tokom jučerašnjeg dana pozvali smo Ivana, koji nije krio da se susreo s Mitrovićem.

- Istina je da sam dobio poziv od Željka da dođem na sastanak na kom bismo porazgovarali o poslu. Poziv sam prihvatio. Sastanak je trajao 40 minuta i bio je u njegovoj kancelariji u zgradi Pinka na Dedinju. Bio je to naš prvi susret i protekao je u prijatnoj atmosferi. Na kraju sastanka sam dobio ponudu da pređem na Pink - rekao je Ivan za Kurir, ne želeći da otkrije da li je prihvatio ponudu.

Željko Mitrović do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Prva znala za sastanak

Pres-služba TV Prva za naš list tvrdi da je znala za susret Mitrovića i Ivanovića.

- Ivan nas je obavestio o sastanku. To nije prva televizija koja ga je pozvala na razgovor. Kao i do sada, popularni šou „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ možete gledati na Prvoj svakog petka u 21.15 - stajalo je u zvaničnom odgovoru.

Nije štedeo reči
PROZIVAO PINK, VLASNIKE I AMIDŽIĆA

Ivanović je u više navrata - kako u svojoj emisiji, tako i na Tviter profilu - prozivao Pink, kao i neka njegova TV lica. Kad je bio izbor za mis Plejboja, on je napisao:

- Na Pinku je trenutno izbor za naj drocu ili šta već! Kad pomisliš da su dotakli dno, „ružičasti“ ti pokažu da uvek ima niže.

U više navrata Ivan nije štedeo ni reči uvrede za Ognjena Amidžića, koji na Pinku ima šou sličan njegovom. Interesantno je da je u jednoj svojoj emisiji izvređao i Mitrovića objavivši karikaturu na kojoj njegova supruga Milica drži troglavu aždaju s glavama Bokija 13, Jelene Karleuše i Željka, piše Kurir.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.