Mali Miloš i dalje gladuje!

0

Porodica Miloša Stojanovića iz Prokuplja koji je do sada imao dve operacije tumora vilice i jednu operaciju noge uputila je apel za pomoć svim ljudima dobre volje da pomognu koliko mogu.

Do sada je je na njihov račun uplaćeno nešto manje od 5.000 dinara. Miloševi roditelji, Jasmina i Goran su nezaposleni, a porodica se nalazi na ivici gladi. Oni takođe nemaju novca za ogrev i osnovne životne potrebe, pa im je novčana pomoć neopohodna.

“Milošu je zbog usled teških operacija neophodno mnogo kalcijuma, a mi jedva da imamo da mu kupimo kiflu. Od posla ne bežimo ni suprug ni ja, hoćemo da školujemo našeg sina, ali posla skoro i da nema. Sve se svodi na obećanja ili neke kratkoročne poslove od nedelju dana ili na zamene. Mene nije sramota, uzmem metlu u ruke, ali nikome čak ni čistačica ne treba”, kaže Miloševa majka Jasmina.

Pored nemaštine Miloš doživljava i teške trenutke u školi jer ga drugovi izbegavaju pošto je siromašan i bolestan.

“Iz čitave škole samo se dvoje dece želi da se druži s Milošem. Ostali to ne žele, jer ne kaže se džaba, 'sit gladnom ne veruje'. A Miloš samo želi da se obrazuje i zato nema nijedan neopravdani izostanak”, kaže Jasmina Stojanović.

Ukoliko želite i možete, Milošu možete pomoći uplatom na žiro račun:

Agrikol banka
330-4700100324934-62

Uputstvo za uplatu u inostranstvu:
AGRIFPP – Credit Agricole Paris
acc. With Institution: 57A
MEBARS22

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad
Beneficary: 59:
IBAN RS35330473020129756036
Miloš Stojanović
Donja Konjuša BB
Serbia

Foto: Privatna Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.