Prestanite da bacate novac. Samo ovih 12 stvari treba da imate u ormaru

1) KAPUT

Da, napolju je sve toplije i toplije, ali kaput bi uvek trebalo da imate. Kaput sa kaišom i dva reda dugmića (za hladnije dane duplo zaključavanje, a za toplije samo jedan red) savršen ja za skoro sve prilike.

2) MAJICA SA V IZREZOM

Nikad nećete pogrešiti ako kupite sivu, belu ili crnu majicu sa V izrezom. Ovaj komad odeće je neophodan i može da se upari skoro sa svim drugim stvarima.

3) TAŠNA ZA SVE PRILIKE

Da ne biste stalno prebacivali stvari iz jedne tašne u drugu i da ne biste za svaku priliku (posao, restoran, putovanje) menjali tašnu, kupite jednu poveću u boji koja se može lepo uklopiti sa skoro svim vašim stvarima.

4) ISPRANA TEKSAS KOŠULJA

Za opuštena druženja treba da imate jedan ovakav komad odeće. Isprana teksas košulja može da se nosi i uvučena u pantalone i tako da slobodno pada, u zavisnosti od toga kako vam se više dopada.

5) CIPELE NA ŠTIKLU NEUTRALNE BOJE

Cipele na štiklu u boji kože učiniće da vam noge izgledaju duže, a savršeno pristaju i uz haljine, suknje, pantalone i farmerice.

6) UNIKATNI PRIVEZAK

Kada kupujete ogrlicu, birajte ogrlicu koja na sebi ima unikatni privezak ili neki simbol koji vama nešto znači ili ima vaše inicijale. Tako će taj privezak postati obeležje vas i vašeg stila.

7) FARMERICE

Farmerice bi trebalo da poseduje svaka žena. Kupite jedne poluisprane farmerice koje lepo prate liniju vaših nogu i koje vam lepo stoje u predelu zadnjice.

8) METALIK SANDALE

Metalik se slaže apsolutno sa svim što imate u ormaru, pa su metalik sandale siguran ulog. Jedne sandale, a bezbroj mogućnosti.

9) HALJINA NA ZAKOPČAVANJE

Izgleda i lepo i profesionalno, pa je ova poduža košulja (koja se može nazvati i haljinom) idealna za poslovne žene. Kupite neku koja prati liniju vašeg tela i koju je lako obući, a u kojoj se opet osećate veoma ženstveno.

10) PILOTSKE NAOČARE

Bilo sunca ili ne, ove naočare uvek morate imati pri ruci. Kupite naočare u boji koja vam najbolje stoji i koja se slaže sa većinom vaše letnje odeće.

11) MALA TORBA

Umesto da stalno teglite ogromnu torbu, najpotrebnije stvari prebacite u malu torbu koju sa sobom možete poneti na večeru ili u izlazak.

12) PLISIRANA SUKNJA

Ženstvena i laka, plisirana suknja je savršena za proleće. Kupite jednu maksi suknju ili jednu do ispod kolena ako ne volite preduge. Bilo kako bilo, ona se može kombinovati sa mnogo stvari svakog proleća.

blic.zena.rs

Foto: yayimage