Porodica Đogani u svađi zbog para!

Frotmen grupe „Fanki dži“ tražio je nedavno na zajam od svog starijeg brata 500 evra, ali Đole je odbio da mu pozajmi jer smatra da je bivši suprug Anabele Atijas sposoban da zaradi, piše Alo.

- Đole dosta radi, svakog vikenda on i Vesna imaju nastupe i nije od onih ljudi koji rasipaju. Njemu je bitno da ima lep stan, da on, žena i deca budu lepo obučeni, da vozi dobra kola i zato mu ne pada teško da prihvati svaku tezgu. Pomagao je nekoliko puta novčano Gagiju, a kap koja je prelila čašu bila je kada je Gagi nedavno tražio od njega 500 evra na zajam do Nove godine, piše Alo.

Đole se baš naljutio i svašta mu je rekao jer smatra da može da radi i zarađuje, ali da je lenj i da mu je lakše da ga drugi izdržavaju. Sve do sada što mu je Đole pozajmio, Gagi mu nije vratio, niti je Đole to tražio od njega. Zna da nema, nisu bile neke velike pare u pitanju, ali nedavno je Gagi stvarno preterao. On je navodno sada neki di-džej, a nikad nigde nije puštao muziku i dobio honorar za to. Ni Anabeli ne plaća alimentaciju, jer nema ni za kafu.

Đole mu je rekao da se uozbilji i počne da radi i zarađuje za život, a do tada da mu se ne javlja i ne obraća - rekao nam je izvor blizak porodici Đogani.

Kako bismo proverili ovu informaciju, pozvali smo Gagija, koji nam je rekao da nema vremenaza priču, piše Alo.

- Nemam vremena za gluposti. Nemam komentar - rekao nam je mlađi Đogani za Alo.

Kontaktirali smo i sa Đoletom, koji nam je nakon što smo mu postavili pitanje pustio muziku, a zatim rekao da ga zovemo kasnije.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.