DM i Nadlanu.com vas nagrađuju!

Da li i vaš dan izgleda ovako - ispunjen obavezama, toliko da nemate nimalo vremena da se posvetite sebi. O obavezama koje vas nakon radnog dana čekaju kod kuće da i ne govorimo. Ali došao je kraj radne nedelje, zato posao ostavite u kancelariji i odvojte veče za sebe.

Nivo stresa se odražava na različite načine: nervozom, napetočšću u mišćima, oticanjem nogu... Jedan od jednostavnih načina da pomognete sebi je topla umirujuća kupka. Delotvorno dejstvo koje ona ima na ljudski organizam je poznato, ali kada se u celu priču umeša i so za kupanje, to dejstvo postaje čarobno!

Kucnuo je momenat da se častite, zapravo, mi vas častimo: DM drogerie i portal Nadlanu.com vas časte! Vaš zadatak je samo da napunite kadu večeras i uživate.

Poklanjamo vam 30 kom Balea štapića i soli za kupanje.

Napunite kadu vodom temperature od 35 do 37 stepeni Celzijusa. Rastvorite sadržaj jedne kesice DM soli za kupanje. Lagano mešajte nekoliko minuta kako bi se oslobodili aktivni sastojci. Nakon 20 do 30 minuta uživanja u ovoj predivnoj, opuštajućoj kupki i vaš um i vaše telo biće preporođeni.

Niste probali štapiće za kupanje? Onda je ovo sasvim novi nivo opuštanja za vas koji može da se meri sa dejstvom relax masažom. Preporučujemo vam da pustite omiljenu muziku, zatvorite oči i maštate o... ma već vi dobro znate o čemu! A DM štapići i soli za kupanje vas čekaju kod nas!

Pogledajte još