Usudi se da budeš stand up komičar@Ben Akiba

Ono što treba da uradite je da se prijavite na standup@standup.rs sa naslovom ˝Prijava za open mic˝ spremite sopsteveni tekst u trajanju od 5. minuta pomogućnosti duhovit i dobijete svoje vreme na sceni kada vas izaberemo.

Mogućnost vračanja na open micove je otvorena dakle ako vaš prvi pokušaj ne bude dovoljno dobar, a ljudi koji se bave stand up komedijom kažu da možete vežbati zvaćemo vas ponovo.
Krugovi će se sužavati i nakon nekoliko održanih open mic-ova mi se nadamo da ćemo naći jednog ili dvoje koji će moći da se bave ovim poslom.

Pokušajte da budete duhoviti na sceni pred publikom i možda će to da vam donese neke nove stvari u životu na primer da budete stand up komičar (pitajte one koji to jesu sigurni smo da će vas odgovarati od toga). 🙂
Ovog puta žiri će biti publika koja će glasati za svog favorita. Voditelj večeri će biti Aleksandar Perisic.

Organizator i producent open mic-ova u Srbiji je Standup.rs organizacija koja je osnovala stand up scenu u Srbji i koja od skoro ima svoj klub komedije, prvi u Srbiji koji se nalazi u Savamali ispod Brankovog mosta na andresi Braće Krsmnovića 6.
Prijave se i dalje primaju za sledeće otvorene mkrofone na standup@standup.rs u prijavi je potrebno poslati kratku biografiju i kratak video klip sa materijalom koji biste izveli na sceni.

Srećno i vidimo se!

Cena ulaznice: 150 dinara
Telefon za rezervacije svaki dan od 12h do 21h: 064 2850 148
Dolazak publike u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20.30h.

Pogledajte još