Provereni saveti za oralni seks koji će ga raspametiti

„Nevidljivi oralni“ može da vam popravi zadovoljstvo. Šokantno je koliko žena ima problem da se opusti i uživa u oralnom seksu. Ako ste i vi u takvom društvu, pokušajte sa ugašenim svetlom, kako „ga“ ne biste videli. Moći ćete da se fokusirate tako da vam ništa ne odvlači pažnju.

Postoji način da idete „duboko“ bez problema. Evo trika koji će mu stvoriti iluziju da ste ga uzeli celog: postavite vrh jezika na gornje nepce. Onda pustite da njegov ud udari u donju stranu vašeg jezika.

Uzmite ga čim se pojavi na vratima. Anketa pokazuje da bi 54 odsto tipova volelo da ih devojke iznenade oralnim seksom - čim se pojave na vratima. Recite mu da vam pošalje poruku kada bude blizu kuće, a onda mu napravite zasedu.

Sisanje ne služi samo za pravljenje „šljiva“.
Mnoge žene ističu da imaju problem sa postizanjem zadovoljstva kada je on „tamo dole“, jer njihovi frajeri jezikom ne „pritiskaju“ dovoljno. Recite mu da promeni uobičajene pokrete i proba da sisa vaš klitoris - to daje intenzivniji pritisak.

Ne želi uvek da ide do kraja. Mnogi muškarci ne žele da spuštanje dole zapravo bude glavni deo priče. Prema rezultatima Cosmo ankete, 84 odsto njih voli oralne akcije kao deo predigre.

I njegovi „drugari“ žele žurku. Čak 67 odsto muškaraca se žali da njihove devojke ignorišu testise tokom oralnog seksa. Pokušajte sa ovim trikom: dok rukom obrađujete penis, lagano lickajte jedan po jedan testis. Postoji način na koji ga još niko nije zadovoljio.

Rupica na vrhu njegovog penisa je superosetljiva
. Stavite vrh jezika na ovu tačku i koristite srednji pritisak. To je tako posebno mesto, a on verovatno i ne zna da ima toliko potencijala za dobar osećaj, tako da će mu se dopasti da vi to otkrijete.

Lubrikanti mogu imati lep ukus. Ako ćete provesti više vremena tamo dole, usta bi mogla da vam se osuše, što će stvoriti neprijatno trenje za njegov penis. Lubrikanti mogu to da srede. Mnoge firme prave aromatizovane formule, koje imaju blag ukus voća ili mente.

Ako je vama do toga, i njemu je. Jedna od stvari koja pali muškarce je entuzijazam. Zapravo, mnogima je teško da potpuno uživaju, jer brinu da njihova partnerka ne voli da bude „tamo dole“. Stavite mu do znanja da vam se to sviđa, tako što ćete uzdisati dok ga uzimate ustima.

Vaše ruke ga mogu odvesti na sledeći nivo. Jedna Cosmo anketa pokazala je da tipovi vole kada devojka koristi usta i ruke istovremeno. Obuhvatite njegov „paket“ sa obe ruke i nežno uvrćite u suprotnim smerovima. Dok to radite, palacajte jezikom kao zmijica preko vrha penisa.

Verovatno mašite tačku. Evo tajne erogene zone koju bi definitivno trebalo da pogodite dok ste dole: spustite jezik niz njegov penis do mesta gde se spaja sa testisima. Spojite usne i lagano sisajte kožu. Bogata je nervnim završecima i svaka pažnja koju posvetite ovom delu daće mu osećaj blaženstva.

Multitasking vas dovodi do više orgazama. Stimulacija različitih oblasti pomaže ženama da brže stignu do vrhunca. Dok je njegov jezik zauzet, navedite ga da se igra vašim bradavicama. U početku treba nežno da dodiruje vrhove, ali kada se bližite orgazmu, neka počne da ih stiska.

Poza 69 je odlična, ali probajte ovo. Lezite jedno do drugog, tako da vam glava bude blizu njegovog penisa. Dok se oboje ližete, rukama masirajte jedno drugom guze. Tamo ima velikih mišića, a masaža će izazvati još veće opuštanje.

Hlađenje može da bude vrlo vruće. Vaša temperatura blago raste kada ste uzbuđeni, pa će hladnoća prijatno uzburkati vaša čula. Led je odavno sa filmskih erotskih scena zašao i među naše čaršave, pa iskoristite osećaj u kome se prožimaju toplota njegovih usana i dodir zamrznute vode.

Prijatna „klešta“. Vrh penisa, u delu gde se spajaju glavić i telo, vrlo je osetljiv na dodir. Prekrijte zube usnama, obuhvatite ovaj deo i stisnite ga kao kleštima. Koristite jak pritisak, kao kada cedite voće, zatim popustite, pa ponovite isto. Ovaj pokret prvo napinje nerve, a onda opušta, što može dati vrlo prijatan osećaj.

Ponekad su „prljave misli“ loša ideja. Žene kao glavni razlog zbog čega ne žele da se njihov partner spusti dole navode brigu zbog neprijatnih mirisa. Vaš dečko verovatno voli vašu aromu, a svaki razlog za nelagodu možete eliminisati tako što ćete se na brzinu istuširati. Osećaćete se svežije i nećete brinuti o lošem mirisu.

On želi da glumi sedište bicikla. Ne morate ležati na leđima dok vam pruža oralno zadovoljavanje. Neka on legne, a vi postavite svoje intimne delove preko njegovih usta. To vam daje kontrolu nad pokretima i pritiskom, što čini lakšim dostizanje orgazma. A stručnjaci kažu da ovakav bliski susret sa vama može da bude vrlo erotičan za njega.

Postoji i ručna verzija oralnog. Postoji jedinstven način da posvetite posebnu pažnju njegovom frenulumu, malenoj izbočini na delu gde se susreću glavić i telo penisa. Stavite vrh prsta na ovaj deo, a zatim stavite ceo penis (zajedno sa svojim prstom) u usta. Dok pomerate usta gore-dole, trljajte prstom F-tačku.

Ugostite njegov pogled.
Verovatno već znate da su muškarci vizuelna bića, a dok vi obasipate njegov penis ljubavlju, njemu može biti zaista teško da dobije pristojan pogled. Postavite veliko ogledalo pored sebe, da bi mogao da vas odmerava dok ste u poslu. Kombinacija pogleda i osećaja će ga raspametiti.

Ubedite ga da vrati uslugu
Ako vaš dečko ne želi uvek da roni među vašim nogama, vreme je da ozbiljno zabacite udicu.

Uradite brazilsku depilaciju. Muškarci kažu da zbog nje najviše žele da provode vreme „tamo dole“.

Sprovedite test ukusa. Uzmite uzorke aromatizovanih lubrikanata i recite mu da otkrije koji ima najbolji ukus na vama.

Progovorite. Pošto frajeri otkidaju na to da vas nateraju da otkinete od uživanja, recite mu: „Poslednji put je bilo toliko dobro da ne mogu da prestanem da razmišljam o tome.“

Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još