Muškarci sa njom varaju svoje žene i plaćaju joj usluge hiljadama dolara, ali seksa nema...

- Uvek sam govorila da je „novac ispred romantike“ – kaže ona i ističe da se nikad ne skida u potpunosti i da nema seks sa tim muškarcima, od kojih su mnogi venčani.

Iako su je mnogi napadali zbog toga što je rasturila nekoliko brakova, ona se ne kaje zbog načina života koji vodi.

Kada je bila u emisiji doktora Fila Makgroa, iznela je svoju teoriju o tome zašto oženjeni muškarci žele toliko da budu u njenom društvu.

- Oni traže ono što im njihova žena ne nudi više. Kada stupite u brak, posle nekog vremena se uzgubi ono što je bilo na početku –
držanje za ruke, međusobno slušanje, pričanje o mnogim stvarima. Ako vam se žena ugoji, prestane da se šminka, počne da oblači širu odeću, izgubićete interesovanje za nju. Ja ih usrećujem, pa oni onda odu svojoj ženi zadovoljni i bolje se ponašaju prema njoj, jer su dobro raspoloženi – objašnjava Rajli.

Neki joj dolaze i sa željom da imaju seks.

- Neki mi traže i seks, ali im ja objasnim kako stvari stoje. Ako hoće da prihvate da nemamo seks, u redu, ako ne, mogu da idu – kaže ona.

Doktor Fil je onda pročitao troškove jednog od njenih mušterija: plaćen joj je put do Los Anđelesa, dobila je 7.000 dolara u kešu, pa je putovala u Njujork sa svim plašenim troškovima, račun u hotelu je iznosio 6.000 dolara, a potrošila je i 11.000 dolara. Zbog toga je doktor Fil šokiran što nije bilo seksa i što joj je taj novac tek tako dat.

Ipak, ona priznaje da voli muškarce sa fetišima.

- Fetiš sa stopalima mi je omiljeni. Nema tu ništa čudno – ako neko želi da vam da 5.000 dolara da vam liže stopala sat vremena, ne znam zašto bi bilo teško zavrnuti nogavice – objašnjava ona.

Osim toga, kako sama kaže, ona se nikad ne skida potpuno gola – gola je samo u gornjem delu tela.

- Ne želim sve da im pokažem da bih zadržala njihovu radoznalost. Dam im malo, ali sve je to sa stilom –
priča ona.

Izvor: Žena

Pogledajte još