OVO NISTE ZNALI: Najzanimljivije činjenice o ženskom telu

Jedna dojka je uvek veća od druge iako je razlika nekad jedva primetna. Nijedna žena nema grudi identične veličine.

Deo mozga koji pokazuje uzbuđenje tokom seksa takođe pokazuje slično uzbuđenje kod nekih žena kada razmišljaju o hrani, posebno kada su gladne.

Suprotno uvreženom mišljenju, žene mogu doživeti višestruke orgazme, dok je muškarcima potrebna pauza između dva orgazma.

Ako se pitate zašto vaša devojka uvek spominje stvari iz prošlosti, to je zato štožene imaju bolje pamćenje od muškaraca. Neka istraživanja pokazuju da žene žive duže od muškaraca zato što žive zdravije, dok druga dokazuju da se ženska tela bore protiv bolesti efikasnije od muških tela. Postoje tvrdnje da je to izraženije kod žena koje su rađale.

Muškarci koji dobro mirišu ženama su privlačniji, a to je povezano sa hormonima i čulima koja “polude” na prijatan miris.

Žene koje imaju više od 40 godina brže doživljavaju orgazam nego one mlađe. To ima veze sa činjenicom da se klitoris povećava vremenom, pa je 40-godišnjakinjama klitoris čak tri puta veći nego mladim devojkama.

Jedna jedina svrha klitorisa je zadovoljstvo! 75 odsto žena dolazi do orgazma samo uz stimulaciju klitorisa. Žene imaju najveću potrebu za seksom preko leta, tvrde naučnici.

Neka istraživanja su pokazala da žene koje češće imaju orgazme imaju slabije bolove za vreme menstruacije.

Ako žena često odstranjuje sve stidne dlake, ima veće šanse da bude prenosnik polnih bolesti.

Izvor: Best

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.