Prekinuli prijateljstvo zbog pevačice: Vređao mu je devojku da je ku*va, pa se iselio iz stana!

Pop pevačica Nataša Bekvalac nedavno je priznala domaćoj javnosti da je u ljubavnoj vezi sa Ljubom Jovanovićem, ali izgleda da njihovu romansu prate i brojne neprijatne situacije.

Sem pritiska javnosti, Nata i Ljuba su imali i turbulencije kada su prijateljstva u pitanju, pa je tako Jovanović okončao dugogodišnje prijateljstvu sa Vladom Mandićem.

Kako je javio "Alo!", Mandić je svom drugu pokušao da objasni da ga pevačica vrti oko malog prsta i da pravi budalu od njega.

- Pre nekoliko godina Vlada je upoznao Ljubu i Natašu jer se on tada zabavljao sa Kristinom. Međutim, veza Mandića i mlađe Bekvalčeve se završila, a Nata i Ljuba su očigledno našli “zajednički jezik” i nedavno učvrstili svoju romansu. Problem između Vlade i Ljube nastao je kada je Mandić rekao svom drugu da ne bude “pi*ka” i da konačno otvori oči, jer ga Nataša vrti oko malog prsta i pravi budalu od njega. S obzirom na to da je Jovanović veoma zaljubljen u Bekvalčevu, on je pokušao da se odbrani i objasni svom drugu da to nije tako kako on misli. Kap koja je prelila čašu dogodila se kada je Vlada jedno veče pozvao druga da izađu u kafanu, a on mu odgovorio da je sa pevačicom. Tada mu je Mandić poslao poruku sledeće sadržine: “Ti si pi*ka najveća! Ja ne mogu da verujem da si se zaljubio u najveću srpsku k*rvu. Varala te je sa kim je stigla. Sa Ćazimom, sa ovim, sa onim... Ti si pi*ka!”. Ovaj SMS pročitala je i Nataša, koja se mnogo iznervirala i besno je saopštila Ljubi: “Ili Vlada ili ja”. Čak je insistirala da na njene oči Jovanović, sada već bivšem drugu, napiše poruku da je njihovo dugogodišnje prijateljstvo završeno i da je ovo poslednji put da je izvređao pevačicu. Naravno, Ljuba je poslao poruku po želji njegove drage - otkrio je izvor koji je upućen u čitavu situaciju.

Nakon ove situacije Ljuba se iselio iz zgrade koja je u vlasništvu njegovog bivšeg druga.

- Vlada je mnogo pomogao Ljubi, čak mu je dao i stan u zgradi koja je u njegovom vlasništvu, vodio ga na letovanja, zimovanja, kao stariji brat mu je bio. Veoma je povređen zbog ove situacije. Iako je mislio da će se Ljuba udostojiti da razgovaraju o svemu, on je došao i pokupio svoje stvari, koje je preselio kod Nataše, a ključ od stana ostavio stražaru objekta da preda Mandiću - ispričao je izvor.

Nijedan od aktera još uvek nije dao komentar.

Pogledajte još