Da li je ona nova kraljica bisera? Kako folk pevačica demantuje glasine da vara muža

- Ta priča nema veze s pameću, obična glupost i moj muž to dobro zna. Vladu Mandića sam dva puta videla u životu, sreli smo se na snimanju jedne TV emisije i ja sam našu zajedničku sliku sa snimanja stavila na svoj profil na Fejsu. Šta znam, sad je neka moda da stavljamo svoje fotke na društvene mreže. Da se ne lažemo, kad je to čuo Ljubiši nije bilo pravo. Ali, rekla sam mu: "Čoveče, pa nisi ti muž početnik, znaš s kime si se oženio!" Međutim, nikakve bure, niti svađe nije bilo. Uostalom, neću da se pravdam i da bilo kome polažem račune - kaže Sanja.

Povezivali su vas i sa Ćazimom Osmanijem?

- Čoveka poznajem jer je nekoliko puta bio na mojim nastupima. Ali, nikad nisam sedela do njega, uvek je tu bila gomila ljudi. Kulturno se javimo jedno drugom, a priča je krenula kad je on prokomentarisao neke moje slike na Fejsu. Mnoge pevačice se motaju oko njega. Nije ni čudo, čovek je šarmantan, a uz to i milioner. Razumem to, jer žene vole sigurnost. Meni bogataš ne treba da bih se osećala sigurno. Da mi je trebao, našla bih ga pre dvadesetak godina kada je na metru kvadratnom bilo po nekoliko frajera sa brdom love.

Nedavno, kad je Seka Aleksić prozvala koleginicu koja šalje poruke njenom mužu, mnogi su zaključili da je na vas mislila...?

- Najlakše je udariti na najbliskije, a Seka i ja jesmo bliske. Što ne udariše na neku nesrećnicu s estrade koja nema leba da jede? Nikad nisam bila od žena koje smatraju da im tuđi muž može doneti sreću. Samo početnice i propale gubitnice pišu poruke tuđim muževima. U svojoj gluposti i neznanju, misle da su muževi od pevačica napravili to što jesu, pa bi i one da probaju da postanu neko.

Vi znate na koga je Seka mislila?

- Naravno da znam, ali što bih ja otkrivala ko je ta, ako već Seka neće javno da kaže njeno ime. Pa, i mom mužu žene s estrade šalju poruke! Mnogi muževi su na udaru žena s estrade, a bolje bi im bilo da jure slobodne frajere koji su moćni. Moćni muškarci od njih mogu da naprave zvezde, ali teško da će se ožene s njima. A pevačicama koje su uspele, muževi su samo podrška. Ne pevaju oni umesto svojih žena, pa da se njima pripiše uspeh. Niti je Veljko stvorio Seku, niti je moj Ljubiša stvorio mene.

Šta biste radili da se vaš muž "upeca" na neku od tih žena s estrade koje mu šalju poruke?

- Otela bih mu žensku i rekla mu: "Ej, to je moja ženska!" Ona se napalila na moj uspeh, na moju karijeru, auto, kuću i zato juri tebe sa suludom idejom da postane druga ja. Prema tome, moja je. E sad, šta bih radila sa njom - to je moja stvar. Možda bih je prebila!

Kakve su poruke koje dobija vaš muž?

- Uglavnom nude sebe. Pre nekoliko meseci, Ljubiša i ja smo bili na jednom krštenju i dok smo sedeli za stolom, jedna poznata žena je počela da mu šalje poruke. Poruke stizale svaki čas, pa mi je pokazao. Prvo je bila fina, a onda je postala sve konkretnija i bezobraznija. Otkrila sam da ih je slala žena koja je sedela preko puta nas! Došlo mi je da skočim i da je razbijem, ali sam se obuzdala. I Ljubiši je pukao film, pa sam našla njenog dobrog druga i rekla mu da je obuzda, inače ne garantujem za svoje postupke. Ne zato što sam ljubomorna, već zato što mi vređa porodicu.

pulsonline

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.