Ostavio vas je? Šta da činite? Blizanci treba da otputuju, a Vodolije da se provode

OVAN
Dosta je bilo grickanja noktiju i prevrtanja misli u glavi, “...da sam mu bar rekla...”, “...nije trebalo da mu se smejem...” Vreme je za novu frizuru. Izvucite pramenove ako to nikad niste radili.

BIK
Prihvatite oberučke zdrave promene. Ne davite tugu u moru slatkiša, jer šteta koju ćete tako napraviti učiniće vas još nesrećnijom. Bacite se na zdravu hranu, vežbajte i probajte novu šminku.

BLIZANCI
Vi ste odlični u pružanju saveta prijateljima kada oni imaju ljubavne probleme. Zašto vam je onda toliko teško da pomognete sami sebi? Ne gledajte unazad. Niste otišli na planirano zajedničko letovanje? A vi lepo spakujte kofere i otputujte sa prijateljicom.

RAK
Izbacite iz stana sve što vas podseća na njega. Bacite slatkiše koje je on voleo da jede uz TV, i posvetite se zdravoj ishrani. Ne zaboravite i onaj sladoled u zamrzivaču!

LAV
Ne dozvolite da vam odlazak bivše ljubavi pomuti račune i da vam se to vidi na licu. Stavljajte malo jaču šminku, i to onu svetlucavu.

DEVICA
I za vas važi isto: hranite se zdravo i vežbajte, kako biste imali stalan izvor energije koja vam je potrebna. Takođe, probajte novi zlatni trend - stavite na oči malo zlatne senke, i garderobu osvežite nekim zlatnim detaljem.

VAGA
Ne odbijajte pozive prijatelja kad vas zovu na rođendane i u izlaske. Takođe, posvetite jedan ceo dan samo sebi, idite u teretanu, na bazen i masažu, jer su vam potrebni rekreacija i opuštanje.

ŠKORPIJA
Vreme je za promene. Bilo da je reč o dugoj ravnoj kosi koju je vaš partner voleo na vama, ili o džinsu iz koga niste izlazili i koji vas podseća na srećna vremena.

STRELAC
Prestanite da bacate novac na papirne maramice i prestanite sebe da mučite “što nisam...”, “a da sam onda....”... Upišite časove joge, na primer. Važno je da se pokrenete s mrtve tačke.

JARAC
Dosta je sa tim tužnim izrazom na licu! Kupite novu maskaru, probajte novi karmin...

VODOLIJA
Vreme je da se vratite među ljude. Sigurno ste neke prijatelje zapostavili dok ste bili na sedmom nebu, a koji su vam i dalje ostali nakloni.

RIBE
Proslavite završetak ljubavi tako što ćete kupiti novu ešarpu žute, ili neke druge jarke boje. Upišite časove sambe i videćete - odmah ćete se povratiti iz mrtvih.

Blic

Pogledajte još