Firenca je moja sudbina

BEOGRAD, 6. oktobra 2009. (Beta) - Fudbaler italijanskog prvoligaša Fiorentine Stevan Jovetić rekao je da se nada da će ostati u tom klubu još mnogo godina, pošto je to "njegova sudbina".

"Italija je posebna zemlja, uprkos saobraćajnim gužvama", našalio se Jovetić na početku intervjua za dnevni list Korijere dela Sera.

"Ne kažem to samo zato što trenutno igram ovde, već sam oduvek to mislio. Sviđa mi se ovde i nadam se da ću ostati u klubu još dugo, dugo. Uostalom, na neki način, Firenca je moja sudbina", naveo je on.

Jovetić je prošle nedelje sa dva pogotka doneo Fiorentini pobedu nad Liverpulom (2:0) u drugom kolu Lige šampiona.

"Dok sam igrao u Partizanu, na svom mobilnom telefonu imao sam snimke golova Gabrijela Batistute. Prošle godine sam proveo dosta vremena adaptirajući se na drugačiji stil fudbala. Ove sezone je sve drugačije. Utakmica protiv Liverpula je jedna od najlepših u karijeri. Imam više samopouzdanja, znam da trener Ćezare Prandeli veruje u mene", zaključio je Jovetić.

Crnogorski reprezentativac i bivši kapiten Partizana u dosadašnjem toku sezone odigrao je 11 utakmica i postigao šest golova za Fiorentinu.

Pogledajte još