Mala škola uživanja: Dovedite pozu 69 do savršenstva!

O pozi 69 puno se priča i piše, ali zapravo ne voli je baš mnogo ljudi. Kako je pokazalo jedno istraživanje, i muškarci i žene često je doživljavaju prilično zahtevnom i zamornom. U prevodu, 'puno muke za malo uživanja'. Ali to je ustvari jako daleko od istine. Potrebno je samo ovladati određenim veštinama i onda ćete uvideti da famozna poza 69 može da donese veliko uživanje. Pripremite se za malu školu uživanja i dovedite pozu 69 do savršenstva.

Potpuno uzbuđenje

Izlaganje svog genitalnog područja partnerovom ili partnerikinom licu u najmanju je ruku nepristojno. I verovatno je baš zbog toga super uzbudljivo i budi strasti u trenutku. Spoznaja da on ili ona ima vrlo detaljan uvid u vašu najveću intimu pali vatru strasti u oboma.

Uvid u detalje

Poza 69 posebno je dobra za žene. Zašto? Zato što muškarac ima pristupa i svim ostalim područjima osim klitorisu. To znači da može stimulisati i ostale delove ženske vagine, a što u ženi izaziva veliki osećaj užitka.

Higijena

Treba li posebno napominjati da je higijena važna? Pre praktikovanja poze 69 tuširanje je obavezno!

Odlaganje vrhunca
Mnogim muškarcima je poza 69 jako erotična pa onda brzo ejakuliraju. Za partnerkuu to nije najsrećniji trenutak pa mu dajte do znanja pre same akcije da se malo suzdrži. Uostalom, dobro je da pustite njega da počne mnogo pre vas s poslom, a vi se kasnije pridružite.

Osetljivi orgazam
I u pozi 69 muškarci lakše doživljavaju orgazam nego žene. Upozorite svog muškarca na to i skrenite mu pažnju da svakako drži ritam kada ga jednom uhvati, jer to je jedini način da se i žena vine u visine uživanja.

Osetljivo područje
Žene takođe trebaju da budu oprezne. Naime, njihova usta i zubi su na vrlo osetljivom mestu. Budući da i žene ponese zanesenost, moglo bi biti ozleda na muškom osetljivom mestu i na to treba obratiti posebnu pažnju ako ne želite da vidite muškaraca kako plače.

Položaj tela
Ako želite da doživljaj poze 69 bude vrhunski, onda neka on bude na vama. U tom slučaju lakše ćete doći do orgazma, a kako žene teže dolaze do tog cilja, onda je sasvim u redu da položaj tela bude takav da više odgovara ženi.

Zaposlite i ruke

Ženama može biti jako zamorno da celo vreme stimulišu njegov penis isključivo ustima. Slobodno upotrebite i ruke, jer time ne kršite nikakva pravila poze 69.

Udobnost
Izvođenje poze 69 zna da potraje, a položaji tela često nisu udobni ni ženi, a ni muškarcu. Kako biste izbegli nezgode i neudobnost, poslužite se jastucima i prekrivačima. Postavite ih tako da vam oboma bude udobno i da možete da izvedete sve trikove koje želite tokom dugo vremena.

Izvor: tportal.hr

Pogledajte još