Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 08. decembar - nedelja, 14. decembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje mogu pred partnera izlaziti sa nekim čudnim zahtevima, što ponekad može dosneti i trzavice u vezi. Ipak, odnosi će biti dosta skladni. Slobodni pripadnici znaka želeće više uzbuđenja i slobode u emotivnim kontaktima, pa će neki biti više skloni ljubavnim avanturama.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovima će ove nedelje emotivni odnosi malo će više dobiti na značaju, iako neki mogu imati utisak da je vezao zapala u rutinu, dok će drugima odgovarati trenutno mirnija situacija. Slobodni će biti optimističniji, a na ljubavnom planu nudiće im se više prilika, naročito ako su na nekom putovanju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu biti okupirani ljubavnim događajima, pa se mnogima može dogoditi da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u vezi drže glavnu reč, ali partener više neće biti tako popustljiv. Neki Blizanci mogli bi da se odluče ne neke važne korake u svojoj emotivnoj vezi.

RAK (22.6. – 22.7.)

Za Rakove ove nedelje počinje pozitivan ljubavni period, pa će mnogi pipadnici znaka osetiti potrebu da unesu više emocija u svoju vezu i težiće da postignu stabilne odnose sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i izlaziti, pa mogu upoznati neku osobu koja će im se dopasti.

LAV (23.7.- 22.8.)

Ova nedelja za slobodne Lavove biće povoljna na emotivnom planu, pa bi mnogi pripadnici znaka mogli nekog da upoznaju i da se zaljube, ili uđu u novu ljubavnu vezu. Zauzeti Lavovi pokušavaće da u svoju vezu unesu više akcije i zabave, što može pozitivno da utiče na odnos sa partnerom.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device od ove nedelje ulaze u emotivno povoljniji period, zahvaljujući ulasku Venere u njihovu prirodnu kuću ljubavi, pa će tako slobodni pripadnici znaka postati zaljubljiviji, a broj novih veza se može povećati. U odnosu sa partnerom će biti više razumevanja, a moguće je postići i važan dogovor.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedelje postati trezvenije i manje tolerantne prema partnerovom nametljivom ponašanju. Slobodni pripadnici znaka neće više imati tako povoljnu situaciju na ljubavnom planu da nekoga upoznaju ili započnu novu vezu, ali bi se nekima mogla dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje postaju pomalo nepredvidive u svojim željama i zahtevima, što drugoj strani može delovati čudno, pa u emotivnim odnosima može biti manjih trzavica. Njima će prijati sloboda, dok će partner želeti više emotivne sabilnosti. Slobodne Škorpije lakše će uspostavljati nove kontakte.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevima će ove nedelje biti veoma zanimljivo na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube ili započnu neku značaju emotivnu vezu ili da donesu neku važnu odluku. Zauzeti pripadnici znaka želeće da u svoju vezu unesu poztivne emocije i više će se truditi oko partnera.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu očekivati pozitivne promene na ljubavnom planu, što će biti uzrokovano ulaskom Venere u njihov znak. Veze koje su bile u krizi dobiće novu šansu, dok će slobodni pripadnici znaka imati više šansi da nekog upoznaju i da se zaljube ili započnu novu ljubavnu vezu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije mogu osećati napetost na privatnom planu, a tenzije u vezi mogu se završiti svađom. Ipak biće više prilika za ozbiljan razgovor sa partnerom i šansi da se strasti smire. Slobodni pripadnici znaka imaće povoljniji period u ljubavi i mogli bi nekog upoznati preko prijatelja ili na nekom putovanju.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu pokazitvati veći interes za emotivne događaje, pa bi se nekim slobondnim pripadnicima znaka moglo desiti značajno poznanstvo, naročito preko prijatelja. Zauzeti sa partnerom će ostvariti bolju komunikaciju i razumevanje, a moguće je postići i neki važan dogovor.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.