NEMA VOZAČKU: Pokosio devojčice, pa lagao da nije on vozio!

Iz izvora bliskih policiji saznajemo da je Selmanović, pre nego što je u subotu oko 20.30 pokosio najbolje drugarice na pešačkom prelazu u Ulici Ratka Pavlovića, već imao dve prijave zbog upravljanja automobilom bez vozačke dozvole, ali zbog toga još nije osuđen.

Saznajemo takođe i da je Selmanović, pošto je udario devojčice, seo na mesto suvozača, svestan da nema položen vozački ispit, i policiji rekao da nije on vozio, već neko kome je hteo da proda automobil, a da je nakon nesreće vozač pobegao. Međutim, svedoci koji su se zadesili na licu mesta brzo su opovrgli takvu priču jer je Selmanović bio sam u automobilu, pa je uhapšen na licu mesta i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

DEVOJČICE SE OPORAVLJAJU
Mina A. (15) iz Prokuplja, koja je u subotu zadobila prelom lobanje i povrede mozga u udesu u tom gradu, oporavlja se na intenzivnoj nezi Klinike za neurohirurgiju u Nišu. Minina majka Sonja A. rekla je za “Blic“ da je njena ćerka bolje i da su neurohirurzi odlučili da je ne operišu. Njena najbolja drugarica Ivana Bogdanović (15), koja je sa Minom povređena u tom udesu, operisana je na Dečjoj klinici. - Ivana je bolje, odlično je podnela operaciju obe kosti potkolenice - rekla je Daliborka Smiljković, Ivanina majka.

Juče je na predlog tužilaštva Selmanoviću određen pritvor do 30 dana. Tužilaštvo ga tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja za koje je zaprećena kazna do osam godina zatvora. Selmanović nema vozačku dozvolu, a prilikom policijske identifikacije utvrđeno je da ima više lažnih prijava boravišta.

Cane Selmanović se posle višegodišnjeg boravka u inostranstvu pre nekoliko meseci vratio u zemlju. Saznajemo i da je pre odlaska u inostranstvo bio poznat policiji, koja je protiv njega podnosila više prijava, uglavnom zbog krađa i nasilničkog ponašanja.

Izvor: blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.