Muškarci trče kod nje kako bi im pretila, gušila ih i tukla!

Ana Konda se bavi jednim od najneobičnijih poslova u Nemačkoj. Ona je, naime, vlasnica borilačkog kluba koji, kako kaže, okuplja 'snažne žene iz celog sveta'.

Cela priča počela je pre nekoliko godina kada je Ana već uveliko trenirala borilačke veštine i rvanje te svaki dan provodila u teretani. Uobičajeno građeno telo odlučila je zameniti kilažom od sto kilograma, a da stvar bude interesantnija, ljubav za sve ove discipline usadio joj je suprug koji je inače marketinški stručnjak.

Nakon što je osnovala borilački klub, u njega su počele dolaziti isključivo žene i to iz SAD-a, Poljske, Ukrajine, Bugarske... No, onda su se za njega zainteresovali i muškarci. Za Anu većinom saznaju putem interneta, a zajedničko im je oduševljenje njenim proporcijama i sirovom snagom.

24sata.hr/vice

- Neki dolaze iz atletskih, a neki i iz erotskih pobuda. Vole da ih tučemo i to ih seksualno uzbuđuje. Uživaju u pomisli da nemaju šanse u borbi s nama, ali i u osećaju bespomoćnosti, objasnila je Ana svoje motive u kratkom dokumentarcu za Vice.

- Neki idu toliko daleko i traže da ih ubijem. Njih možete samo ignorisati, uz smešak je ispričala Ana Konda svoja najbizarnija iskustva. U borilištu je uvek oskudno odevena, a nekad i potpuno gola. Kaže da joj u odabiru odevnih komada pomaže suprug, kao i oko rečnika koji koristi s klijentima s obzirom da često traže da im preti i da bude gruba.

- Ako ste slabi fizički, verovatno ćete biti slabi i psihički, zaključila je Ana koja se namerava i dalje baviti istim poslom, a razmišlja i o povećanju kilaže.

Pogledajte još