FIN ili ZA*EBAN TIP: Spusti se iz oblaka, i odaberi pravog!

Fin tip

Sve njegove prednosti:
On je savršeni džentlmen, paziće te i maziti, sa njim češ voditi ljubav, i imati duge razgovore o svetu, budućnosti, ljubavi, filozofiji i knjigama. Seks će u početku biti osrednji, ali on želi da uči. Ako počnete da živite zajedno, on će insistirati da podelite kućne poslove. Tvoji prijatelji će ga voleti, i nazivaće ga papučom. On je za dugu vezu. Prva tvoja laž će ga slomiti, ali oprostiće. Oprostiće i jednu prevaru.

(old_image)

Mane? Ti ćeš ga voleti, ali njegova blaga narav može da ti dosadi. Ako u sebi ima strasti, on je guši kako te ne bi slomio jer si ti njegov krhki cvet. Ako nije nimalo strastven, počećeš da se svađaš sa njim, ludećeš i terati inat i sebi i njemu.

Ako želiš dugu vezu, ako tražiš partnera za ceo život, ako se ne plašiš obaveze i iskrenosti - on je savršen za tebe.


Zaje*an tip


Njegove prednosti:
On je strastven, snažan, ambiciozan, njega prvog vidiš kad ušetaš u klub, a seks sa njim je nezaboravan! Samo od prisećanja na njegove ruke na svom telu ćeš se naježiti od miline. On vodi glavnu reč u svim diskusijama, on sve zna, on sve može i on sve hoće! Pored njega se osećaš kao da svet nema granice, kao da možeš i moraš da imaš sve.

(old_image)

Mane? Zaljubićeš se ludo, a on će izgubiti interesovanje. Ili, još gore, ostaće sa tobom, ali će te uvek podsećati kako si ti slabija strana u toj vezi. Nikad nećeš biti u pravu, i nikad nećeš biti na prvom mestu. Verovatno će te prevariti, ali ne zato što te ne voli, već zato što mora da potvrdi svoju poziciju alfe. Tvoji prijatelji ga neće voleti, i govoriće ti da si papuča.

Ako želiš strastvenu avanturu, odaberi njega. Ako želiš kratkotrajan tretman dostojan kraljice, i da se neko hvali tobom kao da si trofej - on je taj. Samo ne zaboravi da ga šutneš na vreme!

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još