Video da nepoznata devojka vara svog dečka, pa rešio da uzme stvar u svoje ruke!

Devojka koja je došla na utakmicu sa svojim momkom se krišom dopisivala sa drugim muškarcem, a čovek koji se predstavio kao Laj je osetio potrebu da se umeša.

Nakon što je primetio da je devojka izvesnom Džejsonu slala poruke u kojima je pisala kako jedva čeka da ga vidi i kako će se videti čim završi sa „njim“, misleći na momka sa kojim je došla na utakmicu, Laj je uzeo olovku u ruke i napisao poruku nepoznatom mladiću sa nevernom devojkom.

U poruci je pisalo:

"Hej, brate! Ne poznajemo se, ali kada dođeš kući, proveri telefon svoje devojke. Pisala je nekom Džejsonu kako bi želela da provede čitav dan sa njim! Čuvaj se, želim ti sve najbolje i srećan Dan zahvalnosti!"

On je ovu poruku dao mladiću na kraju utakmice i rekao mu da ga pročita kada dođe kući, a onda je priču o nepoznatom paru podelio na svom Fejsbuku uz fotografiju kao ilustraciju.

Na ovoj društvenoj mreži se zatim rasplamsala polemika oko toga da li je u redu ulaziti u intimu potpuno nepoznatih ljudi.

Laj je izjavio kako se inače ne meša u privatni život drugih ljudi, ali da mu je bilo žao mladića pošto je načuo neke zlobne komentare dotične žene. Naime, jedan od gledalaca je prokomentarisao kako je porcija pomfrita premala u odnosu na cenu, na šta se ta žena našalila rečenicom "da je ona navikla na male stvari", što je Laja iznerviralo i nateralo na ovaj korak.

Nadlanu / izvor: blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.