Nedeljni horoskop (ponedeljak, 15. decembar - nedelja, 21. decembar)

OVAN

Čitava sedmica su aktivni aspekti koji upućuju na finansijske dobitke. Saradnja sa Devicom daje uspešnu poslovnu nedelju. Morate da pazite na budžet u utorak ili sredu jer ćete biti izloženi finansijskom pritisku. Ovnovima u braku drugi deo nedelje donosi rasterećenje i bolju komunikaciju sa partenrom. Ukoliko ste usamljeni sigurno nećete biti u narednim danima. Prva tri dana su povoljni aspekti za sve one koji žele da pronađu romantičnu dušu. Ovde je aspekat velike ljubavi pred Vama. Zdravlje je bez većih promena, dosta dobro.

Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 15. decembar - nedelja, 21. decembar)

BIK

U poslovanju Bik nije spreman za promene. Ne prija vam. Mislite da možete biti van dešavanja. Imate svoj cilj i put šta biste hteli da radite. Ali nije baš tako. Moraćete da se prilagodite. Posebno što u svom poslovnom okruženju imate jednog Ovna koji voli da se uvek nešto dešava i menja, Škorpijona koji ima svoj plan ali ga otkriva na kraju. Oni Bikovi koji imaju vezu ili brak čekaju sitne rasprave. Pokušajte da pronađete zajednički jezik kako ne biste upali u dosadu. Osvežite svoj život nekim sportom.

BLIZANCI

Razmišljate o često privatnom poslovanju. Mislite da ćete biti boljeg raspoloženja i sreće ako nešto svoje pokrenete. To je svakako pravi put za jednog vetropirastog Blizanca koji nije željan lažnih autoriteta. Imate dobru energiju, inteligenciju, dobre poslovne veze, kontakte koji mogu realno da vas dovedu na put koji Vi iskeno želite i maštate. Emotivno Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. Oni u braku moraju da povedu računa na reči koje izgovaraju. Često mogu biti uvredljive, bez nekog većeg smisla a partnera to boli. Proverite krvni pritisak.

RAK

Rakovi tragaju za novu ponudu posla. Vreme će pokazati šta je dobro za Vas. Mogli bi da aktivirate i neke prijatelje koji bi doprineli da se pokrenete više. Vama je uvek potrebna podrška. Novac od petka. Slobodan Rak mora da ima potvrdu ljubavi. Za to vam je najbolje da budete u vezi sa Škorpijonom. Oni su svakako moćni po pokazivanju svojih emocija. Dobar sklad između dve romantične duše. Oni koji su u braku moraju da se stabilizuju i manje nervoze unose u zajednicu. Ne blokirajte sami sebi energiju.

LAV

Razni energetski uticaji mogu da poremete dosta toga. Situacija na poslu može da se iskomplikuje ukoliko uplićete emocije. Budite realniji prema saradnicima. Oni to očekuju od Vas. Poštovanje i vaša zaštita njima mnogo znači. Ponekad niste svesni toga. Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe praktično ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogaćena emocijama i ljubavlju jer ovom znaku je potrebno eksplicitno pokazivanje pripadnosti. Zdravstveno mislite na svoj vid.

DEVICA

Intezivno druženje sa prijateljima daće razmišljanje o promenama na polju posla. To se neće odigrati brzo već je pokazano samo kao ideja. Zapravo vaše druženje ne bi trebalo da se pretvori u samo puko - druženje već u pravi rad i organizaciju pre svega na tom polju. Budite pažljivi. Slobodne Device imaće mogućnosti da se nađu u paralelnoj vezi. Duplo poznanstvo će vam se učiniti zanimljivo i veoma strasno. Devica u braku će morati da se pozabavi više zdravlju dece. Zdravstveno potrebna je regeneracija organizmu kroz fizičke vežbe.

VAGA

Treba paziti da se ne izgubi već postojeći posao ali i novac. Morate da štedite šta god da vam se sprema u budućnosti. Tokom nedelje je važno da preokrenete javnost ka sebi. Emotivna neodlučnost. Stalno ste u nekoj dilemi, šta da radite, da li da uđete u vezu sa jednim Strelcem ili ne... Morate da napravite presek. Strelac jeste opušteniji tip ali nemojte da vas to zavara itekako može da bude vrlo ohol, zahtevan pa čak i da uvredi ako proceni da ste osoba koja ne zna šta hoće a pravi se važna. Zdravstveno čuvajte ekstremitete.

ŠKORPIJA

Važni kontakti sa uticajnim i moćnim osobama daju prosperitet ovom sazvežđu i put ka ostvarenju cilja. Uvećanje finansija u drugoj polovini nedelje. Bavite se poslovima koje vam donose sigurnost, nikako samo brzu zaradu. Potrebno je da sarađujete sa stabilnim ljudima onim poput dobrih stratega kao Jarac ili dobrih knjigovođa kao Devica. Emotivno plodna nedelja za ljubav. Možete uživati u ljubavi sa voljenom osobom sa kojom delite dugo godina i dobro i zlo. Oni koji su slobodni očekuje topao susret sa jednom Vodolijom. Zdravstveno se dobro osećate.

STRELAC

Važna nedelja za sve one koji imaju poslovne sastanake sa strancima. Bilo bi poželjno da se okrenete poslovima saobraćaja ili nekom proizvodnjom. Možete očekivati pomoć jednog Bika gde ćete imati finansijsku podršku. Samo pažljivo sa pozajmicama. Skloni ste da se opustite kada vidite da postoji pomoć tog trenutka. Ali taj novac mora i da se vrati. Ne trošite ga uzaludno. Strelac u braku ili vezi može da se okrene lakom i slobodnom životu, što nije dobro za zajednicu u kojoj se nalazite. Partner je osetljiv i na taj način sebi pravite problem opstanka veze, braka. Zdravlje vam je sasvim dobro.

JARAC

Pomirite racio i emociju tako što ćete biti neko ko stvara nove poslovne ideje. Uspešna nedelja za novac. Radićete naporo i biti traženi. U dubini duše Vi to volite. Zbog toga, posao voli Vas. Posvetite se sferi konkretnih delatnosti, kao na primer trgovina hranom, prirodnim proizvodima. Emotivno dobra nedelja za porodicu i decu. Srećni ste kada su vaši voljeni oko Vas. Oni koji su slobodni mogu očekivati susret sa Blizancem ili senzibilnim Bikom koji traži strast od Vas. Zdravstveno smanjite obroke uveče.

VODOLIJA

Poslovno imate jaku mentalnu snagu da pokrene sve što zamislite, iskoristite bogate unutrašnje resurse. Iako ste ponekad previše nervozni ovoga puta moraćete da se stabilizujete. Zapravo, da se ozbiljno posvetite novim idejama, ne da to bude samo ideja u vazduhu. Emotivno partner ponekad zahteva previše od Vas. Vi ste u prilici da dajete samo onoliko koliko Vi smatrate da to treba da radite. Slobodni pripadnici znaka vole da maštaju da će ih neko prihvatiti i u slučaju da se ni malo ne potrude. Opušteni ste. Niste na putu da imate problem sa zdravljem.

RIBE

Dobro ste spremni za posao koji vam se nudi. Vrlo ste snalažljivi. Neće biti teško da se poslovno spojite sa osobama koje traže mnogo i kvalitetno. Sviđa vam se jedan Lav. Mislite da možete sa njim da igrate na kartu preterane nežnosti, tajnovitosti. Morate da pokažete i izvestan ,,agresivni“ deo sebe. Više akcije. Ribe u braku moraju da poprave stanje sa partnerom kroz blažu komunikaciju. Ukoliko ste sa Blizancima u braku onda teško da ćete nešto promeniti. Oni uvek imaju svoj ,,fazon” i ne popuštaju. Zdravstveno vas umor stiže.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.