fbpx

Horoskop za 16. decembar

OVAN
POSAO: Dobar vam je dan za posao. Ljudi u vama prepoznaju osobu koja je popularna i koja pleni. Imate mogućnost dobre zarade.
LJUBAV: Nestabilni ste u ljubavnim odnosima, nevernost. Više verujete drugima nego voljenoj osobi. Morate da se menjate.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

BIK
POSAO: Počinje povoljan period za posao. Do 5. januara možete mnogo toga da uradite, a da niste ni svesni šta sve. Budite spremni na poziv koji sledi.
LJUBAV: Na putovanju imate priliku da sretnete osobu koja će vas zainteresovati. To je Škorpija ili Jarac.
ZDRAVLJE: Uskladite misli i osećanja.

BLIZANAC
POSAO: Vaši postupci i izjave koje dajete moraju da budu razumni i u granici prihvatljivosti. Morate da pazite šta govorite, da ne dođe do povrede nekog od saradnika.
LJUBAV: Partner se ljuti kada vičete ili pokazujete nepoverenje. Aspekat današnji vam može pomoći da dođete do pomirenja.
ZDRAVLJE: Preterana obaveza na polju posla vam škodi.

RAK
POSAO: Pravda je najvažnija u ovom momentu. Red i zakon su vam potrebni da rešite mnoge poslovne momente. Dobra saradnja sa osobom iz znaka Vaga.
LJUBAV: Očekuje Vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate.
ZDRAVLJE: Opuštanje je jedini način da se stabilizujete.

LAV
POSAO: U vašem okruženju ima ženska osoba iz znaka Vage koja može da doprinese unapređenju. Nije loše poslušati savet.
LJUBAV: Ne bi bilo loše da vaše novo poznanstvo bude vezano za osobu iz znaka Strelac jer imate iste želje i ambicije, nadanja.
ZDRAVLJE: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

DEVICA
POSAO: One poslovne veze koje imate preživeće. Budite uporni u svakom svom stavu koji iznosite. Sada je vreme da novac čuvate.
LJUBAV: Vi osećate da vaša veza u kojoj se nalazite mora da bude još bolja. Ostavite i partneru da nešto uradi za vašu zajednicu.
ZDRAVLJE: Poveravanje i razgovor imaju pozitivan uticaj na Vaše psihičko stanje.

VAGA
POSAO: Veoma ste zadovolji danas. Zapravo bićete jer vas očekuje predveče dobar poslovni dil. Mogućnost dobre zarade.
LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja voli vašu energiju. Voli vaš stil, oblačenje, način gestikulacije ali ne i preterano suptilni egoizam.
ZDRAVLJE: Mesec u Vagi u vašem znaku traži lečenje bubrega.

ŠKORPIJA
POSAO: Povremeno se setite nekih starih saradnika. Možda ne bi bilo loše da se organizujete sa nekim od njih. Možda dobro zaradite.
LJUBAV: U vezi u kojoj ste, dobro i brzo učite. Uspostavljate odličan kontakt sa voljenim bićem i to je nešto što vas održava.
ZDRAVLJE: Akumulirajte pozitivnu energiju.

STRELAC
POSAO: Finansije su važne danas, skoncentrisani ste na njih možda i previše. Ne bi bilo dobro da se samo time bavite. Važne su i vaše kreativne ideje.
LJUBAV: Koncentacija misli, dela je na prijateljstvo. Osoba kojoj se Vi dopadate može da padne u očaj, upravo zbog tog prijateljskog stava.
ZDRAVLJE: Pun novčanik vas jedino leči.

JARAC
POSAO: Prva dekada ovog znaka može osećati ogromnu napetost i nervozu zbog svakog posla u kom se nađe. Razlog ovakvog stava je velika težnja za moć.
LJUBAV: Ni na emotivnom polju nije ništa bolje. Borba za dominaciju u vezi ili braku može da poljulja harmoniju.
ZDRAVLJE: Psiha vam je poljuljana.

VODOLIJA
POSAO: Druga dekada ovog znaka zna da izabere sebe najbolji ambijent za rad. Ne bi bilo loše da pokrenete onda i neki nov posao.
LJUBAV: Vezani ste za osobu koja voli slobodan život. Ne predaje se previše lako ali neće ni da bude kućni ,, zatvorenik”.
ZDRAVLJE: Dobro okruženje menja sve na pozitivno.

RIBE
POSAO: Čuvajte se letargije, lenjosti, nerada. Postoji mogućnost da vas vaše okruženje nadmaši. Vi niste tip koji voli da gubi. Probudite se.
LJUBAV: Opterećeni ste vezom u kojoj realno niste. To je neko poznanstvo koje će možda da preraste u vezu ali za sada ipak prihvatite realnost.
ZDRAVLJE: Donji deo kičme osetljiv.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.