Hobit oborio rekorde

HOBIT: BITKA PET ARMIJA donosi spektakularno razešenje pustolovina Bilba Baginsa, Torina Hrastoštita i Patuljačke družine koji su preotevši domovinu od zmaja Šmauga nehotice poslali smrtonosnu silu na okolni svet. Razgnevljeni Šmaug sada ognjem i plamenom saleće nezaštićene stanovnike Srednje zemlje, dok Torin opsednut ponovo stečenim blagom žrtvuje prijateljstvo i čast kako bi bogatstvo sačuvao samo za sebe.

(old_image)

Bilbo će morati da učini sve ne bi li ga urazumio, pri tom će dovesti sebe i druge u još veću opasnost. U celom haosu, ostaće neprimećen njihov veliki neprijatelj Sauron koji je poslao legije orki u nenadani napad na družinu. Dok se mrak bliži njihovom sve zagriženijem sukobu, rase Patuljaka, Vilenjaka i Ljudi moraju doneti odluku – ili će se ujediniti, ili će nestati.

U filmu HOBIT: BITKA PET ARMIJA u glavnim su ulogama Martin Friman, Luk Evans, Kejt Blanšet i Orlando Blum, Jan Mekkeleln, Kristofer Li i Ričard Armitaž.

Pozivamo vas da požurite i pogledate ovo filmskom remek delo po prvi put u Srbiji u HFR 3D tehnologiji.

Na slikama možete da vidite delić atmosfere sa premijernih dana prikazivanja filma gde su se članovi udruženja „Valinor” družili sa publikom u bioskopima i još više ih upoznali sa Srednjom Zemljom i njenim junacima.

Pogledajte još