Horoskop za 17. decembar

OVAN
POSAO: Morate da pazite na budžet jer ćete biti izloženi finansijskom pritisku. Neka vam se pridruži neko ko je fleksibilniji od Vas u raspodeli novca, na primer neki Strelac.
LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni sigurno nećete biti danas. Povoljni aspekti za sve one koji žele da pronađu romantičnu dušu. Dobar izbor je Devica ili Blizanci.
ZDRAVLJE: Bez većih promena, dosta dobro.

BIK
POSAO: Moraćete da se prilagodite. Posebno što u svom poslovnom okruženju imate jednog Ovna koji voli da se uvek nešto dešava i menja, Škorpijona koji ima svoj plan ali ga otkriva na kraju.
LJUBAV: Oni Bikovi koji imaju vezu ili brak čekaju sitne rasprave. Pokušajte da pronađete zajednički jezik kako ne biste upali u dosadu.
ZDRAVLJE: Sport, muzika, umetnost, leče sve.

BLIZANAC
POSAO: Imate dobru energiju, inteligenciju, dobre poslovne veze, kontakte koji mogu realno da vas dovedu na put poslovanja koji Vi iskreno želite i maštate.
LJUBAV: Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno.
ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

RAK
POSAO: Želite promenu. Vreme će pokazati šta je dobro za Vas. Možda promenite poslovne partnere.
LJUBAV: Slobodan Rak mora da ima potvrdu ljubavi. Za to vam je najbolje da budete u vezi sa Škorpijonom. Oni su svakako moćni po pokazivanju svojih emocija.
ZDRAVLJE: Ne blokirajte sami sebi energiju.

LAV
POSAO: Dobar dan za poslove koji traže jaku energiju. Budite samo istrajni.
LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe praktično ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogaćena emocijama i ljubavlju. Ovom znaku je potrebno eksplicitno pokazivanje pripadnosti.
ZDRAVLJE: Čulo vida osetljivo.

DEVICA
POSAO: Promena na poslu. U zavisnosti od saradnika sa kojima ste u kontaktu bićete pogurani da radite ili menjate.
LJUBAV: Moguća dupla veza za Device u braku. Ljubav će biti strastna i nezaboravna. Ako je taj neko Škorpijon u znaku, teško ćete se izvući iz toga. Oprezno!
ZDRAVLJE: Fizičke vežbe potrebne za regeneraciju tela.

VAGA
POSAO: Čuvajte posao koji imate. Ne menjajte ništa. Danas je jedino to dobar savet.
LJUBAV: Da li da uđete u vezu sa jednim Strelcem ili ne...? Strelac jeste opušteniji tip ali nemojte da vas to zavara. Itekako može da bude vrlo ohol, zahtevan pa čak i da uvredi.
ZDRAVLJE: Ruke i noge osetljive.

ŠKORPIJA
POSAO: Potrebno je da sarađujete sa stabilnim ljudima onim poput dobrih stratega kao Jarac ili dobrih knjigovođa kao Devica.
LJUBAV: Možete uživati u ljubavi sa voljenom osobom sa kojom delite dugo godina i dobro i zlo. Oni koji su slobodni očekuje topao susret sa jednom Vodolijom.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC
POSAO: Možete očekivati pomoć jednog Bika gde ćete imati finansijsku podršku. Samo pažljivo sa pozajmicama. Skloni ste da se opustite kada vidite da postoji pomoć tog trenutka.
LJUBAV: Okrećete se lakom životu. Posebno ako se nalazite u vezi ili braku. Partner je osetljiv i neće to da trpi. Svađe izvesne.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na srce ili šećer u krvi.

JARAC
POSAO: Radićete naporno i biti traženi. U dubini duše Vi to volite. Zbog toga, posao voli Vas. Posvetite se sferi konkretnih delatnosti, kao na primer trgovina.
LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu očekivati susret sa Blizancem ili senzibilnim Bikom koji traži strast od Vas.
ZDRAVLJE: Smanjite obroke u večernjim satima.

VODOLIJA
POSAO: Nervoza vam je neprijatelj. Morate da se stabilizujete. Samo od vaše harizme zavisi posao i napredak.
LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka vole da maštaju da će ih neko prihvatiti i u slučaju da se ni malo ne potrude. Opušteni ste.
ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da imate većih problema.

RIBE
POSAO: Snalažljivost vaša vrlina. Poslovno se spajate sa osobama koje traže kvalitet. Saradnja sa Lavom donosi novac.
LJUBAV: Ribe u braku moraju da poprave stanje sa partnerom kroz blažu komunikaciju. Ukoliko ste sa Blizancima u braku onda teško da ćete nešto promeniti. Oni uvek imaju svoj ,,fazon” i ne popuštaju.
ZDRAVLJE: Umor vas stiže.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.