fbpx

IGNORIŠITE IH: Smarački novogodišnji saveti za seks

Neki od "saveta", odnosno nagađanja koja se često mogu čuti su: "Nova godina je - sigurno će te zaprositi". Možda to zvuči romantično, ali život nije TV serija u kojoj ljubav cveta za praznike. Sa druge strane, statistika upozorava da se najviše veza i brakova rasturi baš u ovom periodu.

Praznici podrazumevaju i pritisak pri spremanju savršenog obroka, biranju odgovarajućih poklona, ali i očekivanje da seks za Novu godinu mora biti fenomenalan.

Oni koji su u vezi, barem tako kažu razne Drage Savete, trebalo bi da malo začine svoj seksualni život, a momci i devojke koji su singl, pod pritiskom su da za doček Nove godine pronađu svoju srodnu dušu, kao da se tako nešto može unapred planirati. Sa druge strane, praznične šeme rezervisane su samo za "usamljene očajnike".

Jednostavni i prilično nametljivi komentari od strane prijatelja koji glase "mogli biste da pravite bebu za Novu godinu", kao da se radi o gomili palačinki, definitivno mogu da iznerviraju. Naravno, nikome ne pada na pamet da neko možda ima problem sa plodnošću, da trenutno nije spreman ili ne želi dete.

U svakom slučaju, o seksu za praznike se toliko govori da je lako pomisliti da to nije onaj isti seks koji možete da upražnjavate i drugim danima.

Što se tiče poklona, muškarci uglavnom dobijaju savete da devojku obraduju tako što će joj kupiti "vruć"donji veš. Neke devojke će to verovatno obradovati, ali nisu čipkaste gaćice jedino što možete staviti pod jelku. Pored toga, ovi saveti nekako sugerišu da muškarci nisu dovoljno sposobni da sami procene šta bi njihovu partnerku moglo da usreći.

Ako bismo slušali savete koje dobijamo od dušebrižnika iz okruženja, ispalo bi kao da svi drugi znaju bolje od vas šta je nabolje za vašeg partnera.

Zato – zapušite svoje uši, ako već ne možete njihova usta, i uživajte u novogodišnjim praznicima – po svome!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.