PRVI SEKS POZNATIH: Suzana jedva čekala, Ceca tek sa 18, Kristijan sa...

Javne ličnosti uglavnom izbegavaju da otvoreno pričaju o svom prvom seksualnom iskustvu, međutim, ima i izuzetaka. Pročitajte kako su to doživeli Ceca Ražnatović, Suzana Mančić, Zdravko Čolić, Kristijan Golubović…

Suzana Mančić smatra da je gubljenje nevinosti traumatično.

- Tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina, i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala – kaže nekadašnja “loto devojka”.

Kristijan Golubović, kakvog li iznenađenja, ne krije ništa na tu temu. “Mrak je skinuo”, kako kaže, sa 13 godina:

- Prvi seks sam imao u Kruševačkoj 25 ili 35. Datum je bio 9.9.1983. godine, a devojka je bila moja prva ljubav koja je išla sa mnom i u osnovnu školu.

Ceca Ražnatović kaže da je pripadala poslednjoj generaciji “kojoj je devojačka nevinost bila bitna”.

- Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam – pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da uživam u seksu – priznala je Ceca.

(old_image)

Ognjen Amidžić priznaje da je bio poprilično nespretan tokom prvog odnosa sa devojkom:

- Po mom uverenju prvi seks sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao seks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga.

Voditelj je uz osmeh dodao:

- Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto što nikako ne bi moglo da se računa u seks.

Zdravko Čolić je svojevremeno otkrio da je prvi seks imao kao “jako mlad, sa jednom čobanicom“:

- To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan – uz osmeh će Čola.

Prvo iskustvo je i Čolinom mlađem kolegi Nemanji Stevanoviću ostalo u lepom sećanju:

- To se desilo davno, kad sam imao 16 godina, sa devojkom sa kojom sam bio dve godine u vezi. Bilo je fantastično – otkrio je Nemanja.

Srbijadanas

Pogledajte još