CINKAROŠ: Makro odmah otkrio imena prostitutki!

Mihajlo Maksimović (33) iz Šapca, koji je pod istragom zbog sumnje da je organizovao mrežu devojaka koje su se bavile prostitucijom, na saslušanju u policiji odmah je priznao sve o poslu kojim se bavio, a potom je dao adrese i telefone devojaka s kojima je sarađivao, saznaje Kurir.

Izvor Kurira navodi da je Mihajlo radio sa sedam prostitutki, pet njih je uhapšeno ubrzo nakon njegovog hapšenja, dok su ostale još dve, za koje se pretpostavlja da su u Bosni.

Šifre i nadimci

- Sve devojke su u njegovim dokumentima, telefonima i laptopovima bile navedene pod šifrom ili su imale nadimak. Policiji bi trebalo dosta vremena da uđe u trag prostitutkama. Međutim, on je odmah rekao inspektorima o kojim devojkama je reč, pa je njih pet odmah uhapšeno - kaže naš sagovornik iz istrage i dodaje:
- Maksimović je detaljno opisao kako je ušao u posao, navodeći da je bio klijent izvesne madam Jelene, kod koje je upoznao jednu od devojaka Meri, koja je rođena u Banjaluci. Kad je počela da radi za njega, dao joj je ime Sanja. Ona je kasnije u posao uvela svoju prijateljicu Božanu, koja je bila Plejboj zečica i koja je svoje usluge naplaćivala 300 evra. Dosad je privedeno pet devojaka, ostale su još dve za koje se pretpostavlja da su ugasile telefone i pobegle u Bosnu. Protiv Maksimovića će biti podignuta optužnica.

Maltretirao devojke

Kako je Kurir već pisao, policija pregovara s jednom od devojaka koje su radile za Maksimovića.

- Ponuđeno joj je da bude svedok-saradnik ako otkrije sve što zna o njegovom lancu elitne prostitucije - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, prilikom hapšenja Maksimovića krajem prošle godine, kod njega su pronađena četiri mobilna telefona, laptop, 16 mobilnih telefona s takozvanim zlatnim brojevima, kao i tabelarni prikaz zarada devojaka, evidencija rashoda, odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka. Ubrzo nakon toga uhapšeno je pet devojaka, među kojima je bila i starleta Milica Živanović (23), zvana Mimi Oro i Božana Vujinović iz Banjaluke (21). U jučerašnjoj ispovesti za Kurir prostitutka koja je tri godina radila za Maksimovića opisala ga je kao brutalnog i surovog i rekla da ju je primoravao da za veče spava i s trojicom muškaraca, te da je morala da plaća kako bi izašla iz posla.

Izvor: kurir

Pogledajte još