Odsekla mužu penis zbog prevare, lekari ga prišili, a onda pakao!

Feng Lung (30) je uhapšena zato što je dva puta odsekla polni organ svog muža nakon što ga je uhvatila u prevari, prenosi britanski “Mirror”.

Kako su objavili kineski mediji, Fan Lung (32) uzeo je telefon svoje supruge i sa njega poslao nepristojne poruke 21-godišnjoj ljubavnici u Šangaju. Međutim, Fan se nije izlogovao iz imejla i njegova žena je pročitala “sočnu” prepisku.

Usled napada besa Feng je uzela makaze,uletela u spavaću sobu gde je Fan spavao i odsekla mu "muškost".

Hitna pomoć je nesrećnog muškarca odmah prevezla u bolnicu i prišila mu penis. Međutim, neumorna prevarena žena ušunjala se u bolničku sobu svog supruga i opet mu odsekla penis, ali ga je ovaj put bacila kroz prozor!

Da situacija bude još gora, lekari su se odmah bacili na ulicu u potragu za polnim organom, ali bezuspešno. Sumnjaju da ga je odnela neka životinja…

Portparol bolnice rekao je da su postali svesni šta se desilo kada su čuli da ispred bolnice goli muškarac tuče ženu.

“Osoblje bolnice je odmah istrčalo napolje da vidi šta se dešava i tada su ugledali muškarca kome krv lije niz noge kako udara ženu”, rekao je portparol.

Lekari su zaustavili besnog muškarca bez penisa, a ženu su primili na bolničko lečenje.

Policija i doktori pretražili su deo ispred bolnice kako bi pronašli odsečeni penis, ali njega nije bilo. Sumnjaju da ga je odneo neki pas ili mačka.

Nesrećni čovek je izgubio dosta krvi i odmah je podvrgnut hitnoj operaciji. Sada je stabilno, ali lošeg psihičkog i emotivnog stanja.

U bolnicu je došla Fanova 21-godišnja ljubavnica koja je rekla da što pre želi da se uda za njega.

“Nema veze što više neće moći da ima dece, ima ih već petoro”, rekla je ljubavnica.

Fanova supruga Feng je otpuštena iz bolnice, ali odmah potom uhapšena zbog nanošenja teških telesnih povreda, piše “Mirror”
Izvor: TheMirror/alo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.