Posle svađe se SEKSAJTE, jer postoji opasnost da će vas prevariti!

Verovatno je već svako on nas bar čuo kako prija seks posle svađe, ako ga još nije sam doživeo. Oni koji započinju seks posle svađe kažu da je najčešće ludo dobar, eksplozivan, buran. Ali, nije malo ni onih kojima se to čini van svake pameti i ne mogu ni da zamisle da bi se nakon svađe divlje ljubili i seksali s partnerom. Zbog čega dolazi do tako različitih pogleda na seks posle svađe?

Porast testosterona za vreme svađe

Za vreme burne svađe u čoveku se podigne nivo testosterona. To je onaj hormon koji je odgovoran za seksualnu želju i libido. Potpuno je normalno u takvom stanju usijane glave da čovek poželi da dođe do oslobađanja ovog hormonskog viška koji se u njemu nakupio. Najbolji način oslobađanja je seks.

Svađe i varanje

Ovo podizanje nivoa testosterona može delimično da odgovori i na pitanje zašto oni muškarci koji se često svađaju sa svojim partnerkama ujedno ih i češće varaju U slučajevima kad se partneri prilično često svađaju dolazi do varanja.To varanje nije nužno posledica same svađe i jaza, što ga svađa za sobom nosi, već jednostavno neprestano povišenog testosterona, koji se nikako ne može osloboditi.

Za vreme svađe visina hormona testosterona u krvi se izuzetno podiže. Povišena vrednost ujedno znači i viši libido. Muškarci koji se mnogo svađaju hodaju uokolo kao tempirane bombe i traže priliku kako bi se opustili pa zato i varaju.

Kako na drugačiji način osloboditi testosteron?

Uprkos tome da nije tako malo onih koji su otkrili čudesan svet seksa posle svađe, još uvek je mnogo onih koji su posle svađe previše uznemireni i pogođeni pa ne mogu da misle na seks. Za one koje svađa ne zagreje na takav način postoji i drugi put. Posle svađe mogu se pomiriti i maženjem. Razneženost i siguran zagrljaj smiriće razburkane testosteronske strasti.

Izvor: intimatemedicine

Pogledajte još