Tadić: DSS budući koalicioni partner

BEOGRAD, 13. januara 2007. godine (Beta) - Predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas će Demokratska stranka Srbije (DSS), iako DS-u upućuje loše i glasne reči, biti budući koalicioni partner DS.

"Na ove loše i glasne reči,koje idu na DS poslednjih dana od naših budućih koalicionih partnera, gledamo sa osmehom", kazao je Tadić nakon obilaska štandova te stranke u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Na pitanje novinara da li će i posle tih reči DS moći da bude sa DSS u koaliciji, on je kazao da će moći i dodao da "to sve ljudi rade zbog izbora".

"Nema nikave agresije, samo dobra namera i sve će biti u redu. Na kraju volja i dobra namera je najveća energija koja Srbiju treba da pokreće u ovom ternutku", istakao je Tadić.

On je kazao da se DS neće takmičiti u organizaciji dočka Srpske Nove godine, ali da će ta stranka podržati one koji se raduju i poželeti svima srećnu novu godinu.

Tadić je rekao da će danas obići južnu Srbiju jer se mora posvetiti svim delovima Srbije i voditi računa o harmoničnom razvoju zemlje.

Štand DS sa Tadićem su obišli i funkcioneri te stranke Nenad Bogdanović, Bojan Stanojević, Dragan Đilas, kao i muzičar Dragoljub Đuričić.

Pogledajte još