Menja frajere kao čarape

Voditeljka emisije Bulevar Delikates, Dejana Živković tek je prešla dvadesetu ali ne gubi vreme, makar što se ljubavnog života tiče.

Zbog veze sa tadašnjim golmanom Partizana, Vladimirom Stojkovićem našla se u žiži medijske pažnje. Tek što se pojavila informacija da se Vladimir razvodi od Bojane, novopočeni par počeo je da nas bombarduje fotografijama, koje su svedočile o njihovoj sreći.
Ipak nisu dugo ostali zajedno. Raskinuli su nakon samo nekoliko nedelja zabavljanja. Naime, njega je ostavila Dejana Živković kada je saznala da je golman naručio pesmu na jednom splavu i posvetio je bivšoj supruzi Bojani Rajić.

Lepa manekenka je utehu pronašla u zagrljaju rukometaša Vlade Mandića. U početku su vezu dematovovali tvrdivši da su samo prijatelji, međutim Dejana nije odelela pa je zajedničku fotografiju objavila na svom Fejsbuk profilu. Na kraju je Vlada zbog toga i ostavio jer mu jako smetalo što njihove zajedničke fotografije objavljuje na svom Fejsbuk profilu.

Onda je odjekunula vest: Dejana Živković BILA je u vezi s Nemanjom Buhom, bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, koga je ostavila zbog sadašnjeg dečka Jovana Vukotića! A nakon toga, usledio je još jedan šok! Kotaranin uhapšen na graničnom prelazu Sitnica da bi bio upućen na izdržavanje jednogodišnje zatvorske kazne zbog pokušaja ubistva pomaganjem. On je u stvari onaj za kog manekenka Dejana Živković planira da se uda, i onaj u kog je, kako je rekla do ušiju zaljubljena.Televisia presenta!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.