ODABRALA SAM POSEBNO IME ZA NJEGA: Dejana Živković s nestrpljenjem iščekuje dolazak drugog sina na svet

Godinu dana nakon što je na svet donela sina Lava, manekenka i vlasnica modne agencije Dejana Živković čeka drugog sina.

Nekadašnja učesnica emisije "Prvi srpski top model" sa suprugom Filipom Simovićem, koji ima uspešan biznis vezan za transport, odlučila je da drugom sinu da ime Novak.

Kako je atraktivna Beograđanka otkrila za domaće medije, i dalje je veoma aktivna, iako je u devetom mesecu trudnoće.

U drugom stanju ugojila se isto kao i prvog puta, i ne opterećuje se viškom kilograma.

U devetom ste mesecu trudnoće, kako podnosite ovaj period i koliko ste aktivni?

- Trudim se da ostanem aktivna, pre svega zbog brige oko svog prvog deteta. Jurim oko Lava, igram se i pomažem mu u svakodnevnim aktivnostima, što mi pruža zadovoljstvo i osećaj ispunjenja. Pored toga radim skoro svakodnevno i tako održavam aktivnost.

Odlučili ste da sinu date ima Novak, zbog čega je odluka pala na to ime?

- Ime Novak za mog sina ima poseban značaj za mene. Oduvek mi se to ime veoma dopadalo, i želela sam da mu dam nešto jedinstveno. Nisam upoznala nikog drugog sa tim imenom, što je danas prava retkost i to mi je dalo dodatnu sigurnost u izboru. Želim da mu pružim ime koje će ga izdvojiti i biti deo njegove posebne priče.

Da li ste sina Lava već pripremili za dolazak novog člana i da li mislite da će biti ljubomore?

- Naš prvenac je zaista divno i umiljato dete. Svakodnevno mazi i ljubi moj stomak, stalno mu pokazujemo klipove drugih beba kako bi shvatio da nam jedna ubrzo dolazi. Verujem da će biti sjajan stariji brat jer je već sada pokazao mnogo razumevanja za to što se dešava. Iako je još uvek mali, čini se da već sada oseća posebnu povezanost sa svojim budućim bratom, što nas čini veoma srećnim i sigurnim da će sve proći glatko i bez ljubomore.

Ugojili ste se dosad 14 kilograma, da li je to više nego u prvoj trudnoći i da li vam smetaju kilogrami?

- U obe trudnoće sam se do sada ugojila podjednako, tačno 14 kilograma. Srećna sam što se težina ravnomerno rasporedila po celom telu, tako da gotovo nigde drugde osim na stomaku nije vidljiva promena. Interesantno je da su mi mnogi rekli da izgledam bolje sada nego kad sam bila mršava. Osećam se dobro u svom telu i veoma sam zadovoljna kako sve ide.

Drugo stanje je specifično doba, da li ste razdražljivi i osetljivi, imate li posebne želje ili ste zahvalna trudnica?

- Zaista sam presrećna što mogu reći da se osećam odlično tokom ovog specifičnog perioda. Većinu vremena ne osećam trudnoću, i srećna sam što se sjajno nosim sa svim izazovima. Naravno, gorušica i potreba za više snom su prisutni, ali inače nemam posebnih simptoma.

Da li ste priželjkivali da beba bude ženskog ili muškog pola?

- Oduvek sam sebe zamišljala kao majku dečaka, tako da sam veoma srećna što će i druga beba biti dečak. Međutim, beba broj 3 bi mogla biti devojčica. Naravno, najvažnija stvar je da je zdrava i prava, a pol dolazi kao divan bonus.

Vaš suprug Filip je uspešan poslovni čovek, trudi li se i inače da vam ispuni sve želje, a ne samo dok ste u trudnoći?

- Filip zaista vidi kako se dobro nosim sa svim izazovima trudnoće, iako se često ponaša kao da nisam trudna jer se trudimo zajedno da sve funkcioniše besprekorno. Ali kad god nešto zatražim od njega, uvek se trudi da mi ispuni želje i udovolji. Presrećan je što dobijamo još jednog sina i što se naša porodica širi, što nas čini još bližim.

Kakav je on suprug, a kakav otac? Učestvuje li u poslovima oko doma i sina?

- Moj suprug je zaista sjajan otac. Iako ima puno poslovnih obaveza oko firmi i radi mnogo, učestvuje koliko god mu vreme i prostor dozvole, posebno vikendom. Mlad je otac i uživa u svakom trenutku sa sinom. Vidim koliko mu znači interakcija s detetom, i to ga čini posebnim. Gledajući ga kako uživa sa našim sinom, zaljubljujem se sve više u njega.

Da li ste već na porodiljskom bolovanju ili nema odmora kad je vaš preduzetnički posao u pitanju?

- I dalje ću odlaziti u svoju modnu agenciju i raditi sa modelima kada mi vreme to dozvoli, kao i obaveze oko deteta. Posao će mi jako nedostajati, ali majčinstvo mi je na prvom mestu i želim da provedem kvalitetno vreme s bebom. To je vreme koje nikada neću moći nadoknaditi, i zato planiram da ga provedem s punom posvećenošću.

Izvor: Story.rs
Foto: dejanazivkovic/Instagram

Pogledajte još