Deset stvari koje gotovo svi radimo kada niko ne gleda!

1. Uživanje u slatkom

Ko to još nije bar jednom ispred otvorenog frižidera, sa velikom kašikom ili prstima jeo iz tegle omiljeni džem ili kidao parčiće torte?

2. Privatni ples ispred ogledala

Ima li išta lepše nego plesati kao kada vas niko ne gleda. Upravo to je većina isprobala u privatnosti svog doma. Novi plesni potez, tako "dobro" izgleda ispred velikog ogledala, a ne bi ga se postideo ni najrasplesaniji zabavljač u noćnom klubu.

3. Svađanje sa TV likovima

Razgovarate sa omiljenom tv serijom, šta više, vičete na svog omiljenog junaka koji nikako da prestane da radi neke stvari.

4. Mirisanje pazuha

"Porok" u kojem su se zasigurno svi bar ponekad pronašli - mirisanje sopstvenih izlučevina. Priznajte, bar jednom u životu ste proverili kako mirišete ispod pazuha. Doduše, ima i onih koji se ne ustručavaju to da urade i u javnosti, ali na sreću većina ipak traži neki osamljeni kutak kako bi proverila kakvo je stanje ispod pazuha.

5. Facebook "neprijatelji"

Priznajte, preko društvenih mreža ste potražili bar jednu staru ljubav, zbog koje ste venuli u srednjoj školi. I ne samo to - potražili ste možda i one manje važne frajere s kojima ste izašli možda samo dva - tri puta. A većinu ste i guglali.

6. Suze olakšanja

Ponekad ženama jednostavno treba oduška. S razlogom ili bez njega, verojatno je većina žena u samoći svog doma plakala na emotivnu scenu omiljenog filma ili pustila suzu uz pesmu koja ju je takla u srce. Glasni jecaji koji olakšavaju dušu, a niko vas ne posmatra - milina.

7. Ogledalce, ogledalce

Nikada nije na odmet pogledati kako nove farmerke izgledaju pozadi, kako sa strane, da li se vidi stomak i kako stoje na butinama. Odmeravanje i divljenje svojoj figuri ispred ogledala verovatno je scenario kojem često pribegavaju mnogi kad ih niko ne gleda.

8. Kako sam lepa!

Mukotrpno traženje pravog ugla za idealan selfi. Priznajte, sigurno ste probali.

9. Vežbom do (ne)savršenstva

Dobar DVD sa vežbama, možda zumba, pilates, disko aerobik, nije važno, samo da ste sami i da možete da skratite sve te komplikovane pokrete. Zbog glasne muzike i vašeg skakanja verovatno su samo komšije primetile da se nešto događa, ali koga briga, ionako ne vide kako smešno izgledate dok lovite taj komplikovani pokret.

10. Svašta nešto

Osim ovih običnih i neobičnih stvari u osami svog doma mnogi su probali još štošta. Bez osude i pogleda javnosti. I to je njihovo pravo.

Izvor: Stil / zadovoljna.hr

Pogledajte još