PREDIGRA kojoj neće odoleti: Izludite ga svojim grudima!

Po stanu hodajte bez obučenoga gornjeg dela

Vaš muškarac bez sumnje voli vaše grudi pa ih upravo zato kod kuće ne skrivajte u tesnoj odeći i grudnjaku. Budite opuštene.

Obucite majicu bez grudnjaka, ili još bolje, budite samo u grudnjaku, ili još najbolje - budite gore bez ičega. Nadražujte ga svojim poprsjem. Dajte mu do znanja da ste svesni da želi da ih uhvati, poliže, stisne i gnječi.

Dajte mu do znanja da ga sve to čeka i da su vaše grudi samo njegove. Ali pažnja, ne dajte mu ih prebrzo. Nadražujte ga duže vremena, vodite igru i budite svesni da su grudi vaše i da bi vaš muškarac za njih sve učinio.

Pobrinite se da vam bradavice budu nabreknute

Muškarci su slabi na nabrekle bradavice, i to čak i samo pod majicom, ali najbolje je ipak kada ih imaju pred očima. Ako je u vašem stanu malo hladnije, stvrduće vam se same od sebe. Ako nije, pobrinite se da vam budu tvrde.

Pravo s tuša možete doći pred svog muškarca, što znači da će vam nabreknuti jer je dnevna soba bez sumnje hladnija od zatvorenog kupatila gde je tekla topla voda. Možete ih takođe malo stisnuti ili namazati ledom pa mu pokazati rezultate. Na taj način ga nećete samo izludeti grudima, već takođe bradavicama i područjem oko bradavica.

Na grudi namažite šlag, ulje...

Ako svog partnera zaista želite da zagrejete, na grudi namažite neku seksi stvarčicu, recimo šlag, ili dečje ulje. Pogled na vaše masne grudi izludeće ga i snažno uzbuditi.

To radite strasno i s osećajem pa mu dozvolite da posle toga šlag s grudi i poliže. Ako imate velike grudi, možete ih i same malo polizati, a uz to ga uzbudite i samim tim činom da sami sebi ližete bradavice. Sve to možete povezati s vrućim striptizom, u što uključite i mazanje grudi. Za mazanje je odlična i pljuvačka koju na grudi pljunete, razmažete je pa prilikom toga ispadnete veoma seksi. Dozvolite da na njih pljune i partner pa njegovu pljuvačku isto tako predano utrljajte u grudi.

Masirajte si grudi i njima masirajte i njegovo telo

Pogled na ženu koja sebi masira grudi i stišće bradavice, izludeće svakog muškarca, zato vam savetujemo da to činite i vi same. Može to biti deo masturbacije za njegove oči, ili samo zato da ga nadražujete i uznemirujete. Dok to radite, na licu imajte pogled požude, oblizujte usnice, ukratko - izvedite predstavu u kojoj će carebvati vaše grudi, a vaš muškarac će izgubiti glavu od požude.

Kada završite s masažom, prihvatite se njegovog tela. Grudima prelazite po njegovom licu, grudima, leđima, zadnjici i testisima.

Uzmite vremena da mu ih priuštite na svim delovima tela. Pre toga se namažite dečjim uljem kako bi bilo još više seksi i kako bi ugodno klizile.

Završite sa seksom između dojki

Seansu završite seksom između dojki. Dozvolite mu da vas doslovno poseksa između njih i da da sebi oduška. U međuvremenu mu svakako ližite glavić i menjajte položaj.

On može biti nad vama ili vi sednite tako da mu penis zapravo stiskate i trljate kao da ga nadražujete rukom. Zaključak je jasan, dakle - neka ejakulira na vaše grudi. Njegovu spermu predano razmažite po njima pa je premažite i po bradavicama i području oko bradavica. Time ćete ga još dodatno oduševiti i dokazati da su vaše grudi zaista glavno oružje bez kojih bi bio vrlo nesrećan.

Izvor: intima

Pogledajte još