NOVA ESTRADNA VEZA: Glumac zaveo pevačicu

Glumac Viktor Savić, kako upućeni tvrde, pre dva meseca osvojio je srce mlade pevačice Sare Jovanović, otkriva nedeljnik Stori.

Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a početne drugarske simpatije ubrzo su prerasle u iskrene emocije, o čemu svedoče čak i Viktorove komšije na Banovom brdu, gde živi u porodičnoj kući. Sad je ovaj emotivni dvojac jedno drugom velika podrška i u poslovnim poduhvatima, kako je bilo i krajem decembra 2014, kad je Savić prisustvovao promociji Sarinog novog singla „Mahovina“.

Inače, mediji su Viktora povezivali s brojnim poznatim lepoticama, ali se on svim silama trudi da oko svog emotivnog života sagradi bedem i ne govori o svojim izabranicama, ali opčinjenost lepom Sarom ne može da sakrije. Ona je, s druge strane, uplovila u vezu glumcem nakon kraha ljubavi s odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem.

- Kod muškarca cenim kad je pažljiv i kreativan. Oduševljavaju me gestovi iznenađenja kojima se partneru iskazuju privrženost i ljubav. Važno mi je da moj partner bude otvoren, mora da zrači pozitivnom energijom i razume me kao ličnost, kao i posao kojim se bavim. Dugačka je lista, ali ne mislim da sam preterano zahtevna - opisala je pevačica svoju idealnu polovinu.

Story/Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.