NAJGLUPLJE IZJAVE POZNATIH Britni misli da je Japan u Africi

0

Mediji prate svaki korak poznatih ličnosti, pa je logično i da burno reaguju na svaku njihovu nepromišljenu izjavu. Uprkos tome, neki od njih, još uvek kao da nisu shvatili da se konstantno nalaze pod lupom javnosti, i da treba da paze šta pričaju.

“Mislim da su gej brakovi nešto što bi trebalo da se dešava između muškarca i žene”, Arnold Švarceneger

Džastin Biber

Pevač i miljenik tinejdžerki Džastin Biber se osramotio mnogo puta u životu, ali jednu od najgorih izjava imao je nakon posete muzeja Ane Frank.

„Ana je bila sjajna devojka! Nadam se da bi i ona bila Beliber!“

Riz Viterspun

Glumica Riz Viterspun ispala je veoma smešna kada je policajcu koji ju je zaustavio zbog vožnje u pijanom stanju, kao svoju odbranu navela: „Ja sam američki državljanin!“.

Maraja Keri

„Kadgod vidim svu onu siromašnu i izgladnelu decu na televiziji, ne mogu a da ne zaplačem. Mislim, i ja bih volela da budem tako mršava, ali bez onih muva i smrti i svih tih stvari okolo“.

Da li je ovo moguće?! Pop zvezda Maraja Keri mogla bi da uđe u istoriju zbog ovako neupućenog i neosvešćenog komentara o izgledneloj deci u Africi.

Britni Spirs

„Imam priliku da putujem na mnoga prekomorska mesta, kao što je Kanada!“

Ovo je očigledan dokaz da pevačica Britni Spirs nije završila srednju školu. Od kada je američki prvi komšija Kanada, zemlja preko mora?

Britni je, pored ovog, imala dosta blamova. Tako je jednom prilikom izjavila da ne ide u Japan, jer ne voli ribu, a to je veoma popularno u, kako Britni kaže, „Africi“.

Kristina Agilera

„Gde se ove godine održava Kanski festival?“

Pevačica Kristina Agilera očigledno ne stoji dobro ni sa geografijom, ni sa filmskim festivalima, ali ni sa logikom.

Majk Tajson

„Pretpostavljam da ću samo nestati u Boliviju“.

Bokser je želeo da kaže će nestati u zaboravu, što bi bila engleska reč „oblivion“. Umesto toga Majk je rekao da će nestati u Boliviju. „oblivion“ i „Bolivian“ za čuvenog Tajsona su isto, iako je Bolivija zemlja, čega Majk možda i nije svestan.

Kanje Vest

„Mrzim kada letim avionom i probudim se sa flašom vode pored sebe. Super, sad još moram da brinem o flaši vode“.

Kim Kardašijan

„Moj otac. Ili Isus. Ili Merilin Monro. Ne mogu da se odlučim“.

Kraljica selfija Kim Kardašijan trebalo je da odabere najboljeg partnera za selfi fotografiju. Između ostalog, Kim je odabrala Isusa Hrista.

Ališa Silverston

“Mislim da je film “Otkačena plavuša” bio veoma dubok. Toliko dubok da je bio veoma lagan. Mislim da lakoća mora da priozađe iz veoma dubokog mesta da bi bila istinska lakoća”.

Ovako je glumica Ališa Silverstoun objasnila veliki uticaj filma „Otkačena plavuša“ (Clueless) na društvo. Šta je Ališa zapravo želela da kaže ovom izjavom?

Džejden Smit

„Škola je sredstvo da se mladima ispere mozak“.

Sin proslavljenog glumca Vila Smita, Džejden Smit, šokirao je javnost svojom izjavom. Očigledno je da Džejden i neki tamo klinci nisu sputani uticajem društva, niti su im obrazovne norme značajne. Smit izgleda da misli da škola ispira mozak mladima.

Kod ove izjave se pokreće i pitanje uticaja sajentologije, kojoj pripadaju Smitovi, a koju mnogi smatraju za sektu.

Blic/Nadlanu

Foto: yayimage

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.