OVO STVARNO FUNKCIONIŠE: Mršavite noću

0

Kad pokušavate da skinete višak kilograma čini vam se da su iskušenja svuda oko vas, i ne prestaju da vas okružuju čak ni kad stignete kući, zato su ove 3 večernje navike idealne za vas!

Jedno veče na kauču može da uništi ceo dan pun dobrih izbora. Kako biste ostali na pravom putu, poštujte ova tri jednostavna pravila.

Zaustavite se nakon večere

Znamo da volite da grickate dok se opuštate, zato naučite da se zaustavite kad posegnete za grickalicama. Ako ovo radite iz navike, ili zato što vam je dosadno, pokušajte da pijete čaj od mente kao zamenu.

Mudro izaberite grickalice

Rana večera može da učini da se osećate izgladnelo pred spavanje, i nema ničeg lošeg u zdravoj grickalici pre nego što odete u krevet. Dokle god je u pitanju nešto lagano i niskokalorično.

Spremite se da se dobro naspavate

Kvalitetan san osigurava da ćete imati dovoljno energije za naredni dan, a istraživanja su pokazala da oni koji ne spavaju dovoljno jedu više u toku dana od onih koji imaju zdravih osam sati sna. Ako ste navikli da ležete kasno, šolja čaja od kamilice i dobra knjiga pred spavanje će vam pomoći da se opustite i zaspite ranije.

Nadlanu

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.