Kakav je NOLE glumac

0

Velika većina gledalalaca predstave “Čikaške perverzije”, koja je sinoć izvedena na Velikoj sceni Doma omladine, bila je u šoku kad je Novak Đoković izašao na scenu.

Nepripremljeni za iznenađenje, svi su raširili oči i usta, dok je najbolji teniser sveta izgovarao svoju repliku:Je li te neko dirao, malapotvrdivši još jednom Skorsezeovu tezu da za velikog glumca ne postoji mala uloga. Publika je reagovala onako kako je jedino mogla: svi su aplaudirali i vrištali od sreće.

Kao veliki ljubitelj pozorišta, Nole je iskoristio prvi duži bopravak u rodnom gradu da pogleda nekoliko predstava. Sinoć je biou ulozi glumca na izvođenju obnovljene hit predstave “Čikaške perverzije” u kojoj igraju Dragan-Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević. To je Noletova omiljena pšredtava. Kao klinac je gledao dramu Dejvida Mameta u izvođenju iste glumačke družine.

Sinoćnom izvođenju prisustvovao je i slavni košrakaš Marko Jarić, koji je svoje oduševljenje podelio i na Tviteru.

“Večeras sam uživao u Čikaškim perverzijama. U glavnoj ulozi Novak Đoković i fenomenalni Gagi Jovanović”, napisao je naš košarkaški as.

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.