SEKS LUDOSTI zbog kojih Srpkinje završavaju u Urgentnom!

Igračke, sprave, voće, povrće,… Sve su to pomagala koja umesto da začine situaciju u spavaćoj sobi, često postaju ono zbog čega “maštoviti” Srbi i Srpkinje crvene celog života.

“Mnogo su češće povrede do kojih je došlo tokom masturbacije, nego one koje nastanu tokom seksualnog čina. Bilo je žena koje su to radile dezodoransom, pa je došlo do mehaničkih povreda, a ima i onih koje su izazvale hemijske povrede tako što su u vaginu stavljale stranu gde je sprej i onda slučajno špricnu. Ipak, najgore je kada zbog takvih akcija dođe do povreda vagine. U takvi slučajevima ne gine zašivanje”, kaže doktorka M.S.

Jedan od najbizarnijih slučajeva za koje je čula u svojoj praksi je devojka koja se samozadovoljavala starim modelom Nokije sa većom antenom.

“Na vrhu tog telefona je bila rupa kroz koju je mogla da se provuče vrpca za oko vrata. Ona je stavila vrpcu, da bi na vreme mogla da ga izvadi, ali je tokom masturbacije suviše ugurala telefon i gajka je otišla unutra. Posle nije mogla da ga dohvati, pa se telefon poprečio i napravio spazam”, otkriva nam lekarka.

Kada je u pitanju seks koji nije jednosmeran, ona kaže da najčešće dolaze klinci koji pod uticajem droge isprobavaju razne seksualne igračke.

“Uzmu kuglice, pa ih guraju do iznemoglosti i onda dođu tako puni, u bolovima, ne znaju šta da rade jer ne znaju kako da ih izvade”, zaključuje M.S.

Izvor: 24sata

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.