Mladoženja rasplakao svatove: Pročitao zavete, ali ne svojoj supruzi

0

Venčanje jednog para teklo je baš kao i svako drugo, sve do jednog trenutka – kada je došlo vreme da mladoženja ispred svih pročita zavete koje je napisao svojoj budućoj supruzi. Ili su barem svi mislili da ih je napisao njoj.

Umjesto svojoj mladi, 24-godišnjoj Vitni Ki, 27-godišnji Brajan Skot iz Severne Karoline (inače NASCAR vozač) svoje je zavete posvetio ćerki svoje buduće supruge, malenoj Brel.

Obećavam ti da ću te uvek držati za ruku i biti ti uteha. Obećavam ti da ću ti čitati priče pre spavanja i pevati uspavanke, a u odnosu s tvojom majkom pokazaću ti kako se muškarac treba ponašati prema ženi. A ono najvažnije, obećavam ti da ću te uvek štititi, biti tu za tebe i voleti te zauvek“, poručio joj je, između ostaloga, Brajan.

Zvanice su bile itekako iznenađene, no ubrzo nakon iznenađenja, usledile su i suze. Brajan je svojim činom, ali i svojom izvedbom, uspeo da rasplače svatove, a – iako je video objavljen na YouTubeu još prošle godine – snimak venčanja Vitni i Brajana, u kojoj je prava zvezda trogodišnja Brel, ovih dana obilazi svet, skuplja hiljade lajkova i na dobrom je putu da postane pravi viralni hit.

Index.hr/Nadlanu

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.