Policija reagovala na Noletovu prijavu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija započela detaljnu istragu u kojoj će biti saslušani svi koji su imali veze sa organizacijom i prodajom karata za Dejvis kup meč u Kraljevu između Srbije i Hrvatske.

"Nakon sumnji koje je izneo Novak Đoković o postojanju neregularnosti prilikom prodaje karata za meč Dejvis kupa u Kraljevu, policija je započela detalnu istragu u kojoj će biti saslušani svi koji su imali veze sa organizacijom i prodajom karata. U najkraćem mogućem roku biće obavljene sve istražne radnje koje treba da utvrde da li je u ovom procesu bilo zloupotreba i kršenja zakona", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, po pribavljanju svih informacija javnost će biti obaveštena o rezultatima istrage.

Predsednik Teniskog saveza Zapadne Srbije Predrag Petronijević saslušan je jutros u policiji zbog malverzacija sa ulaznicama za Dejvis kup meč između Srbije i Hrvatske u Kraljevu.

Petronijević je potvrdio da je dao izjavu u policiji, ali nije želeo da govori o optužbama i najavio da će sve da bude pojašnjeno u saopštenju Teniskog saveza Srbije tokom dana.

Velika prašina podignuta je nakon što su ulaznice "rasprodate" za svega 13 minuta i veliki broj Kraljevčana, koji su skoro celu noć stajali u redu, ostali praznih ruku.

Nezadovoljstvo tom činjenicom po dolasku u Beograd izneo je i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

"Izuzetno sam razočaran. Da karte nestanu posle 13 minuta to je prosto nemoguće. Ustvari, moguće je ako pustite samo 50 kompleta u slobodnu prodaju, a pritom na internet sajtu, gde je pisalo da će takođe moći da se kupe, uopšte ni ne budu puštene. Na kraju je ispalo da je sve rasprodato, a prodaja nije ni počela. Jasno je da je tu neko učinio krivičnu radnju i neko za to mora apsolutno da odgovara", izjavio je, između ostalog, Đoković za "Blic".

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.