TRIK ZA MANJI OBIM STRUKA: Ovaj sirup topi masne naslage odmah

Kako biste svoje telo pretvorili u izvajanu figuru, nije dovoljno samo da vežbate, već morate da regulišete i režim ishrane. Nudimo vam sirup za mršavljenje koji je delotvoran samo ukoliko ste i fizički aktivni. On će vam pomoći da smanjite obim struka i izbacite višak vode i toksina iz organizma.

Pored toga, blagotvorni sastojci će poboljšati vid, sluh i pamćenje. Možete ga napraviti u sopstvenoj trpezi, a potrebni su vam:

125 g rena

4 limuna

3 kašike meda

2 kašičice cimeta

2 cm korena đumbira

Ren

Ren je bogat vitaminom C, kalijumom, vitaminom B1 i B6, gvožđem, vitaminom B2, magnezijumom i fosfatom, zahvaljujući čemu on ima sposobnost da čisti organizam, ubrzava metabolizam, smanjuje umor i stimuliše razvoj dobrih bakterija u crevima.

PRIPREMA

U blenderu usitnite ren i đumbir i dodajte im sok od limuna. Smesu mutite u blenderu 3 minuta, zatim dodajte med i cimet. Kasnije dobro izmutite dok se svi sastojci dobro ne spoje. Uzimajte kašiku smese dva puta dnevno pre obroka ili pre vežbanja. Konzumirajte ga tri nedelje, a nakon toga napravite nedelju dana pauze, pa ponovo nastavite, ako još uvek ne budete zadovoljni rezultatom. Napominjemo da je neophodno da se, pre upotrebe ovog sirupa, posavetujete sa svojim lekarom.

Izvor: srbija danas

Pogledajte još