GOSPODARICE U SRBIJI: Traže robove i nude zapišavanje

Na sajtu http://www.exyuberza.com/oglasi_lista.php?podkat_id=347 nalaze se “zanimljivi” lični oglasi u kojima se reklamiraju ljubitelji dominacije. Prenosimo vam najzanimljivije oglase dama koje nude dominaciju ili traže besplatnu radnu snagu za održavanje kuće. Ako ste mislili da se dominacijom bave samo Majkl Felps, i njemu slični, veoma ste pogrešili. Domino majstori su oko nas, možda u vašem najbližem okruženju.

Dame koje se predstavljaju kao “novosadske gospodarice” jasno daju do znanja zainteresovanim “robovima” šta ih očekuje:

Dve prelepe domino dame, u intimnoj vezi, čvrste ruke, nemilosrdne, prihvatamo samo veoma poslušne robove i prave ljubitelje dominacije u našem smeštaju. Robovi takođe imaju mogućnost boravka kod nas i više dana, da nam služe kao kućni robovi. Fetiši:BDSM, foot fetis, Ballbusting, cbt, vezivanje, šamaranje, jahanje, bičevanje, pljuvanje, dresiranje, strap on, vosak, lesbian cuckold, piss, kućni robovi, potpuna pokornost i služenje”.

Mnogo opširnija je Beograđanka pod imenom Elizabeta. Ona u detalje objašnjava kakave karakteristike moraju posedovati kandidati za radno mesto sluge.

Ja sam Elizabeta veoma stroga gospodarica sa dugim internacionalnim iskustvom (preko 20 godina na evropskoj BDSM sceni), već neko vreme sam u Srbiji i postaje mi dosadno, a nemam živaca da često putujem po Evropi ne bih li se zabavila. Zanimaju me pre svega neposlušni dečaci i devojčice koje ću disciplinovati i koji će mi ispunjavati želje. Visoka sam 182cm (bez obuće), volim kada su moji robovi sitnije građe od mene ali u dobroj formi tako da svi koji imaju manje od 25 godina i niži su od 180 cm mogu ući u konkurenciju za robove i robinje. Oni koji su stariji ili se fizicki ne uklapaju u moje kriterijume, a vole BDSM mogu da budu samo posmatrači na mojim zabavama ukoliko im dozvolim. Oni koji misle da se razonode 1-2h neka se ni ne javljaju meni su potrebni robovi koji će mi sluziti 24h onoliko dana koliko ja odlučim. Nevolim krv, ubadanje i razne druge morbidnosti tako da hardcore entuzijati potraze mučenje kod neke druge gospodarice. Volim mlada potpuno depilirana tela od vrata na dole koji imaju svoj stav i koji ću slomiti, nevolim pičkice koje vrište i koje se brzo predomisle, kod mene to ne prolazi. Volim da u isto vreme u svojoj vlasti imam više robova i robinja gde mogu potpuno da dam mašti na volju kako ću ih kažnjavati ako ne ispunjavaju moje priznajem često nemoguće želje. Obožavam da ponižavam mlade ljude i da ih kažnjavam na najrazličitije načine, međutim svaki rob mora da zna gde mu je mesto mora uvek da drži oboren pogled, može da mi se obrati tek kada mu ja to dozvolim, mora da ispunjava sve moje naredbe i da je u mojoj vlasti i kada ja nisam pored njega. Praktikujem da u moje igrice uključim i druge Gospodarice tako da su robovi dužni i njih da slušaju i bespogovorno poštuju njihova pravila. Od ovog trenutka možete mi se obratiti emailom”.

(Nadlanu)

Slični članci
1 komentar
  1. stojan says

    jasam ponizan rob za stroge gospodarice mnogo volim ponizavanje ,maltretiranju pissing

Ostavite komentar

Your email address will not be published.