Hvatajte beleške: Ovo SVI muškarci vole u krevetu

0

Činjenica je da muškarci u krevetu vole – svašta. Međutim, možete vi imati savršeno telo ili predivni donji veš, ali postoje druge stvari koje oni vole i za kojima potajno žude.

To je nešto što ih pali skoro uvek i zbog čega još više polude za svojim lepšim polovinama. Koje su to? Pročitajte u nastavku…

Iznenađenje pod tušem

Zašto mu ponekad ne biste priuštili zajedničko tuširanje? Sve to vodi do maženja, a ko kaže da se tako goli i mokri ne možete prebaciti na krevet. Predložite, inicirajte. Iznenadićete ga u svakom slučaju i to vrlo pozitivno. Od seksi svlačenja, zajedničkog tuširanja… Veče ne može loše da se završi.

Divlje fantazije

Obično su muškarci oni koji imaju lude fantazije i žele da isprobaju novine u krevetu, ali ima i nas koje želimo svašta zar ne? Ako ste jedna od njih, inicirajte same nešto ludo i spontano, kao i nešto novo što još niste isprobali.

Priuštite mu pogled – na vašu guzu

Oni su ludi za ženskim guzama. I kakva god bila, vaša je. Nemojte mu uskraćivati da vas dira po njoj, mazi, gleda ili šta god mu padne na pamet.

Recite mu šta želite

Muškarci cene žene koju znaju šta žele, u krevetu i van kreveta. Cene samopouzdane i jake žene koje stoje iza svojeg “ja” i znaju kako da ostvare svoje snove i želje. Ista stvar je u krevetu, nemojte da se bojate ili sramotite da kažete svoje želje. Iskrena komunikacija je ključ i faktor uspešnog seksualnog života. I ako znate da je upravo on onaj pravi – nemate oko čega da se dvoumite jer će vaš dragi to jedva dočekati.

Promena poze

Tokom akcije u krevetu slobodno ponekad preuzmite inicijativu i vodite celu igru. Upravo je ovo nešto što će da raspameti svakog muškarca – kada žena preuzme glavnu ulogu, promeni … O tome će maštati još danima kasnije, budite sigurne.

Iznenadite ga

Ovo vredi za oboje, isto kao i žene, i oni vole iznenađenje. Svakodnevna rutina, stres, posao, deca – sve to je sasvim normalna stvar. Ali upravo zato se treba tome odupreti i uneti u seksualni život malo novosti, zanimljivosti i zabave. To možete samo ako oboje budete spremni na nove izazove i činjenicu da dobar seksualni život zahteva angažman.

Masaža

Vaše jača polovina možda to neće priznati, pogotovo ne u javnosti, ali oni isto vole masaže koliko i mi žene. Zašto mu to ne biste priuštili? Zamračite sobu, pustite laganu muziku i lagano lutajte svojim prstima po njegovom telu. Dopustite mu da se opusti – obožavaće vas zbog toga.

Nadlanu / izvor: zena.hr

Foto: Nadlanu Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.