Jezivo priznanje muža koji je smrskao glavu supruge: Udarao sam je dok nije klonula

Stevan Kojić iz Jagodine koji je nedavno sa suprugom gostovao u emisiji “DNK” na TV Pink jer nije verovao da su deca sa Žaklinom njegova, u četvrtak uveče je nasrnuo na nju, davio je i šutirao dok žena nije na mestu ostala mrtva. Ženi je polomljena lobanja i smrskano 16 rebara!

Stevan je u policiji rekao da mu nije bila namera da ubije Žaklinu ali da je pukao kada mu je opet spomenula njenog bivšeg momka.

– Nisam želeo da je ubijem. Pukao mi je film kad je ponovo počela da priča o momku koji je hteo da se oženi njom i obećavao joj da će je voditi u Švajcarsku. Molila me je da ostanemo zajedno. Međutim, kad mi je rekla da je mogla da živi u blagostanju, a da taj momak čuva moju decu, pobesneo sam i izgubio kontrolu – rekao je Kojić nakon hapšenja.

Ubica je detaljno opisao policiji kako je ubio svoju suprugu.

– Stavio sam joj ruku na usta kako ne bi probudila decu. I dalje je vikala, pa sam je stegao za grlo. Udarao sam je po glavi i telu dok nije klonula – ispričao je Kojić.

Međutim, on se kaje zbog svega što je uradio.
– Zaslužujem smrtnu kaznu za ovo što sam uradio, teško mi je jer me je mnogo volela, kao i ja nju. Kad sam video da ne diše, shvatio sam da je mrtva. Hteo sam da se ubijem, ali sam se predomislio zbog dece. Brinem za sina i ćerku – dodao je Kojić.

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još