Sunđer na suvom je stigao u Beograd

Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu. Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

U nedelju, 19. aprila u 16h u okviru Porodičnog dana u bioskopu Cineplexx Delta City, zakazano je druženje sa ekipom koja je sinhronizovala film.

Projekciji u 16.50h će prisustvovati: Vladislava Đorđević, Dimitrije Stojanović, Miloš Maksimović, Srđan Gojković Gile, Zoran Kostić Cane, Stefan i Vasilije Gligorijević, Zoja Lukić, kao i reditelj sinhronizacije Đorđe Lukić.

Sinhronizovani film “SUNĐER BOB KOCKALONE FILM: SUNĐER NA SUVOM” će se od 18. aprila pretpremijerno prikazivati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Takvud, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Eurocinema (Subotica), Art Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni Centar Jagodina i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Film je dostupan u 3D i 2D tehnici.

Foto: Promo